Sinisiä yllätyksiä

6.11.2012Sininen on sisustuksessa minulle hieman haastava väri. Makuuhuoneessamme on sinertävä tapetti mutta muuten ei kotoa oikein sinistä missään muodossa löydy, lukuunottamatta vanhoja Arabian astioita. Nyt kuitenkin sinisiä hieman mummolamaisia esineitä on taloomme kummasti ilmestynyt.

Kuvassa näkyvä maljakko ja naisfiguuri ovat löytäneet tiensä meille miehen muuttoapukeikoilta, pieni kannellinen rasia taas on aiempi kirppislöytö. Kaikkein tuorein tulokas meillä onkin sininen kaappi jonka löysin eilen kirppikseltä. Kaapin väri sinällään ei minua hurmannut vaan hinta, 58 euroa. Hinta oli mielestäni melkoisen kohdillaan koska kaappi on kauniin mallinen, hyvinsäilynyt, siisti ja vielä koivua. Millekään paraatipaikalle kaappi ei ikävä kyllä ole pääsemässä, tarvitsen sitä yläkerran työhuoneessani kaaoksen taltuttamiseen. Luulenpa että myös sininen väri joutuu valkoisen tilalta väistymään, katsotaan miten käy.


Kivaa tiistaita :)
Johanna

Blue Beauty.
Kaapissa on mittasuhteet kohdillaan!

Olen jonkunsorttisesti koukussa kannellisiin posliinirasioihinkin...

Tässä daamissa on jotakin äärimmäisen hurmaavaa ja viehkeää.
Ei haittaa vaikka kaula ja rannekin on ainakin kertaalleen katkennut, kyllä tuollaisesta liimalla selviää!
Helma liehumaan vaan, ei pöllömpi asenne... 


Tämä puolalaissyntyinen maljakko kansineen on melkoisen korkea, noin 50 cm.
Maljakon muoto on ihanan naisellinen ja kuviokin on todella kaunis.


2 kommenttia :

  1. Kaappi on kyllä kivanmallinen! Mutta komppaan sua, minustakin sininen on haastava..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eija, juu, malli on bueno :) Sitä en kyllä tiedä miksi sinistä on niin hankalaa käyttää sisustuksessa! Luonnossa sininen niin kaunis mutta varsinkin tuollaisena kirkkaamman sinisenä sisätiloissa jotenkin outo...

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥