Joululahjavinkki

14.12.2012


Aina puhutaan siitä, kuinka talvi yllättää autoilijat. Minua ei yllätä talvi, vaan joulu, joka ikinen armaan vuosi!

Mikä kumma siinä oikeasti onkaan että vaikka kalenteria ja lehtiä lukee ja jouluhumua on ollut jo kuukausitolkulla niin sen yksinkertaisen asian ymmärtäminen että joulu on aina 24.12. ei vain mene tuonne tajuntaan asti. Tämä johtaa juurikin tällaiseen tilanteeseen jossa olen nyt, eli reilu viikko aattoon enkä ole edes ehtinyt miettiä yhtään ainutta joululahjaa kenellekään... Yhden jouluisen uroteon olen kuitenkin tehnyt, sain ensimmäistä kertaa moneen vuoteen joulukortit postiin siinä punaisessa alekuoressa ja vielä suht aikataulussa (postilaatikkoon tiputin kuoren eilen klo 17.05. eli aika hilkulle taisi mennä!)

Aika hilkulle menee minulla kyllä tuo joululahjojenkin osto. Tuskastuttaa jo nyt tietoisuus siitä, että minä ja jokunen muu tyyppi hikoilemme kaupoissa ensi viikolla pinna kireänä ja ehkä joulumieli kateissa. Rehellisyyden nimissä olen kuitenkin suht ookoo tilanteessa koska voin antaa monelle lahjaksi suunnittelemiani DecoraFrame-tuotteita. Rehellisyyden nimissä kerron myös, etten kuitenkaan tuotteitani voi esimerkiksi kummipojalleni toivelelujen sijaan antaa!

Mikäli teillä jollakulla on vielä samantapaisia lahja- ja aikatauluongelmia niin vinkkaanpa vaan että DecoraFrameShopissani on kaikkea kivaa ja kaunista tarjolla vieläpä hyvinkin kohtuuhintaan. Postikulutkin ovat aina vain yhden euron lähetyksen koosta riippumatta. Näin ennen joulua lupaan olla myös tilausten lähetyksen suhteen supernopea, eli parhaimmillaan saat (mikäli posti suo) tuotteet kotiin jo seuraavana päivänä tilauksesta! Ja vielä pikku bonus blogini lukijoille, mainitse tilauksen yhteydessä että olet lukijani niin saat sisustuskortin kaupanpäälle :)

Leppoisaa ja lahjakasta viikonloppua
JohannaTämä sama kortti ja lautaspino vilahti eilisessäkin postauksessani jossa oli kuvia keittiöstämme


Tämä kortti-kirjoituskonekombinaatio taas löytyy kotoamme olohuoneen kirjakaapin päältä.


Rakkautta meiltä löytyy, kortin muodossa siis ;D,  sekä ruokailuhuoneesta...


...että olkkarin hyllyltä hääkuvan vierestä ♥

8 kommenttia :

 1. Itse olen hommannut tämän joulun lahjoista jo melkein kaikki. Ja netistä. Kliks, tilaten. Kuinka helppoa! Tänään shoppailureissu (joulun ainoa) tiedossa äidin ja siskon kanssa. Taktiikkana on katsella rauhassa, käydä välillä lasillisella viiniä ja lopuksi syömään pussukoiden kera. Voi että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tanja, voi kuinka kadehdittavaa että sinulla on jo melkein kaikki lahjat ostettuina! Jospas minullakin jo olisi kaikki viimeistään aatoksi kunnossa... ;D

   Tämän päivän ohjelmasi kuulostaa myös kadehdittavan ihanalta, shoppailua, viiniä ja ruokaa, nam :)

   Poista
 2. Samoja tuskia minullakin. Kortit jätin laittamatta.. Lahjoja pitäisi hankkia.. Ja joulu se vaan tulee.. :)
  Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, ihanan lohdullista etten paini yksin näiden asioiden kanssa... Ja kyllä vain, joulu se vaan tulee, oli valmis tai ei! Kiitokset tsempistä, tsemppaillaan yhdessä :)

   Poista
 3. Ihkuja lahjaideoita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista <3 Jostakin kumman syystä olen kanssasi melkoisen samaa mieltä ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥