Djupvik -tyylikästä chillailua

19.9.2014


Hohhoijaakkaa, tarkoitukseni oli kertoilla teille tunnelmia viimeviikkoisilta Habitare-messuilta, näytteilleasettajan näkökulmasta. Sitä saatte odottaa vielä tovin, tämä messujen(kin) jälkeinen viikko on nimittäin osoittautunut työmäärältään niin katastrofaalisen kiireiseksi etten ole messujen kuvamateriaalia edes kamerasta koneelleeni vielä saanut.

Mutta eipä tässä hätää, onneksi minulla on muita kuvia koneellani! Tässä tarjolla visuaalista herkkua Gotlannista. Nämä postauksen kuvat on otettu supertyylikkäässä ja ultrahip-hotellissa nimeltään Djupvik.

Tutustuimme hotelliin melko pikaisesti hyvin tuulisena ja kylmänä päivänä mutta tämän paikan charmi taitaa kyllä purra kelissä kuin kelissä, niin upea paikka oli. Kuin tehty tyylikkääseen chillailuun ja joutenoloon.

Myös minä tarvitsen nyt joutenoloa, joten minun ohjelmassani on tänä viikonloppuna toivottavasti mahdollisimman vähän mitään. Seuraavia asioita kuitenkin suostun harkitsemaan: merelle tuijottelua, sisustuslehtien lukemista, hyvää ruokaa ja juomaa ja ennenkaikkea kunnon yöunia x 2. Because I´m worth it :D

PS. Lisää Gotlanti fiiliksiä pääset lukemaan täältä, klik


Rentouttavaa viikonloppua
Johanna


Matka toteutettiin yhdessä Visit Swedenin kanssa

--------

Gotland and Djupvik, a match made in heaven! These pictures are from our trip to Gotland earlier this summerKyllähän tässä kelpaa olla ja istuskella, maisematkin ovat melkoiset
Tällaiset upeat daybedit sopisivat sekä rakenteeltaan että väriltään saaremme kuin nyrkki silmään!
Olenkin jo hieman tällaiselle ihanuudelle paikkaakin mallaillutNiin yksinkertaista, niin tyylikästä


Pikkuinen uima-allaskin löytyy


Maisemat olivat muutenkin kuin merinäkymältään kauniit


Myös ravintolan kattaus noudatti samaa yksinkertaista mutta tyylikästä linjaa


Harmaantunut puu <3


Hmm, pikaisella käynnillämme ehdin valitettavasti nauttia vain lasillisen


Ravintola oli sisätiloiltaan hauskan boheemi ja konstailematon


Kauniit paperivalaisimet


Luonto tarjoaa usein parhaat koristukset, kuten tässä

6 kommenttia :

 1. Ohhoh ja vau! Olen sanaton; niin kaunista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana viesti, taisi tämän paikan estetiikka vedota sinuun melkoisesti! <3

   Poista
 2. Aika tyylikäs paikka! Pidän itsekin harmaantuneesta puusta, sellaisesta auringon, sateiden ja käytön haalistamasta. Hotelli pihapiireineen ja daybedeineen istuu tuollaiseen heinikko, havupuu, merimaisemaan hyvin. Hauska kontrasti tulee siitä että taustalla näkyy perinteisempää maisemaa, vanha punainen puutalo pihapiireineen, seiväsaitaa (onko se oikea nimitys tuolle aitatyypille?) ja jokin lato. Kyllä tuossa paikassa mielelläni joisin lasin kuohuvaa, rentoutuisin loikoillen auringossa jollain noista daybedeistä, merelle katsellen :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuinka loistavasti olit kommenttiisi kiteyttänyt paikan olemuksen! <3 Tuolla kaikki pienetkin osaset sopivat ihanasti yhteen ja kaiken kruunasi tietenkin tuo upea ympäröivä luonto merimaisemineen. Kyllähän tuolla olisi viettänyt tovin jos toisenkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥