Suomen Kaunein Koti - äänestys käynnissä!

29.11.2014Suomen Kaunein Koti-finaaliäänestys on nyt käynnissä, äänestysaikaa on vielä maanantai. Hippasen jännittää äänestyksen tulos vaikka mahdollisuudet voittoon ovat nähdäkseni melkoisen olemattomat, niin upeaan seuraan kotimme on päässyt. Mutta jännitän nyt kuitenkin ihan vaikka vain jännittämisen ilosta, hih! Kävi kilpailussa miten hyvänsä niin olen hyvin kiitollinen että ohjelmaan pääsimme ja jo finaaliin pääsy oli meille kuin voitto!

Tämä ohjelmaan osallistuminen on ollut erikoinen matka. Kaikki siis lähti ystäväni kommentista facebookissa, hän oli kommentoinut yhteen talviseen mökkikuvaani että meidän pitäisi osallistua Suomen Kaunein koti ohjelmaan. Hassua sinänsä, koska kuva tosiaan oli mökistämme ja tämä ystäväni ei ole koskaan meillä kotona edes käynyt. Mutta ajatuksen siemen oli siis istutettu! Yhtenä sunnuntaina löysin itseni koneen ääreltä surffailemasta ja kurkkasin myös Suomen Kaunein Koti-ohjelman sivulle. Ja kas, viimetipan ihminen kun olen niin juuri sinä iltana oli viimeinen mahdollisuus osallistua ohjelmaan. Miehelleni uskalsin kertoa osallistumisesta vasta reilun kuukauden jälkeen. Vastaanotto oli ihmeekseni melkoisen neutraali, hän kai ajatteli ettei kodillamme ole ohjelmaan mitään asiaa!

Aivan kesäkuun alussa selvisi että kotimme on valittu mukaan ohjelmaan. Siitä päivästä kun sain ilmoituksen kului kuvauspäivään 2,5 viikkoa. Ihan näin meidän kesken, heh, voin kertoa että nuo viikot olivat elämäni kiireisimpiä ja puuhakkaimpia, kuten myös mieheni... Roinan raivaamista, siivoamista sekä maalaamista riitti aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tulipahan tehtyä monta projektia jotka olivat kuukausi tai vuositolkulla olleet to-do-listalla. Suurin kotimme muutos oli varmastikin se, että olkkarimme karmeanväriset mäntyportaat saivat vihdoinkin (lähes kahdenkymmen vuoden odottelun jälkeen) valkoista maalia pintaansa. Lisäksi maalasimme myös toisen wc;mme sekä leikkimökin sisältä.

Monta asiaa jäi myös tekemättä, suuria tulevia projekteja on mm talomme peltikaton uusiminen, pesuhuoneen remontointi sekä ulkovarastomme ulkoasun päivitys. Mutta tällaisessa vanhassa talossa kun asuu niin jotakin projektia on aina menossa ja tulossa. Varsinkin siis tulossa!

Kotimme on meille hyvin rakas. Hieman epäkäytännöllinen ja sokkeloinen ja hyvin pienellä budjetilla rakennettu mutta kotoisa ja juuri meidän näköisemme. Mutta hei, eikös se niin olekin että täydellisyys on tylsää???


Ja murut, viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, Suomen Kaunein Koti-finaaliäänestys on tosiaan käynnissä maanantaihin asti. Meidän kotimme on siellä huikean korkeatasoisessa kisassa mukana uskomattoman upeiden kotien joukossa. Mikäli haluat äänestää kotiamme (koti numero 5) tai muuten vain kurkata millaisessa seurassa kotimme on niin suora linkki löytyy tästä, klik


Leppoisaa lauantaita
Johanna

--------
Our home can now be voted in the finals of the tv program  "Finland´s most beautiful home"


Tässä ruokailutilamme kuvattuna tänään päivällä.
Harvinaislaatuinen valoilmiökin sulostutti tunnin verran päiväämme :)


Minä R.A.K.A.S.TA.N kynttilöitä!


Nämä kynttiläjalat taitavat kaikki olla kirppikseltä


Kynttilän liekissä on jotakin kauniin hypnoottista


 Ruokailuhuoneesta löytyy myös valokuva rakkaasta ja hieman rämästäkin mökkilaituristamme.
Tätä kuvaa on saatavilla myös By Johanna Lehtinen verkkokaupastani eri versioina, klik


14 kommenttia :

 1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi <3 Ja samoin ihanaakin ihanampaa lauantaita myös teille :)

  VastaaPoista
 2. Oih, mitä kuvia taas ♥ Toivottavasti voitatte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Johanna, kiitos, jälleen kerran aivan ihanasta kommentistasi <3 Minäkin tietenkin toivon voittoa mutta melkoisessa seurassa olemme :)

   Poista
 3. Oii mitä kuvia ♥ Olet kyllä Johanna niin lahjakas! Ja tsemppiä finaaliäänestykseen, teillä on super kaunis koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni, suurkiitos <3 Aivan häkeltyneenä ja tippa silmässä luin kommenttisi, tällaisista saa uskomattomasti voimaa ja uskoa omaan tekemiseen :)

   Poista
 4. KAUNISTA... toivottasti onni suosii. Innolla jään odottelemaan lopputulosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida, kommenttisi lämmittää mieltä ihanasti <3 Samoin innolla jännään lopputulosta :)

   Poista
 5. Onnea vielä finaaliäänestykseen, jänniä aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Minna onnentoivotuksista <3 Jänniä aikoja tosiaan elellään :D

   Poista
 6. Ai että miten ihanaan blogiin löysin <3 Ja miten kaunis ja persoonallinen koti, sitä ihastelin varmaan eniten ohjelmaa katsellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos mahtavista sanoistasi Anna <3 Ihanaa että löysit blogiini ja ihanaa myöskin se, että pidät kodistamme niin paljon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥