Hyvää vappua!

30.4.2015


Oi mikä siunaus että vappu on tänä vuonna perjantaina ja viikonloppu on päivää pidempi. Viime viikonloppu messuineen ja pippaloineen oli kerrassaan ihana mutta myös melkoisen raskas. Messuilla haastattelut menivät ihan mallikkaasti, olen aiemmin kärsinyt melkoisesti esiintymisjännityksestä joten tämä oli minulle suuri harppaus parempaan suuntaan! Ja helmenä mukavalle viikonlopulle olivat tietenkin Indiedays Inspiration kekkerit. Meillä oli ihan superhauskaa, näin vanhoja tuttuja ja sain myös samalla uusia ihania ystäviä.

Me vietämme vappua siskoni luona kera kavereiden. Huomenna eli vapunpäivänä taas juhlimme tytärtämme, en voi mitenkään ymmärtää että "meidän pieni vauvamme" heh, täyttää jo 11-vuotta!
Hartaana toiveenani olisi lennähtää näiden kuvien lintujen lailla myös mökille rentoutumaan ja rauhoittumaan. Nämä postauksen kuvat on otettu saarestamme jokunen viikko sitten.

Hauskaa vappua teille ihanille
Johanna

--------
Today we are celebrating the first of May with friends and family, on friday we are celebrating our lovely daughters eleventh birthday. And hopefully we get to spend the weekend at our island (where these pictures also are shot.)


Ihan niinkuin meidän perhe :D


Viuuuh, niin sitä lennetään vapun viettoon!


18 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia! Ja ihana oli tavata :) Mietin kovasti sunnuntaina, että mitenhän sun messujutut meni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu <3 Todellakin, oli ihanaa tavata, meillä oli melkoisen hauskaa :D Ja juu, selvisin messujutuistakin ihmeekseni ihan kunnialla!

   Poista
 2. Voi ei! Aivan upeita kuvia - etenkin tuo ensimmäinen. Niin herkkä ja toivoa täynnä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maru, kiitos <3 Ajattelin aluksi jättää tuon ensimmäisen kuvan kokonaan postuksesta pois ja siksikin on erityisen kiva kuulla että juuri se oli suosikkisi :)

   Poista
 3. Voi että mikä kuva tuo ensimmäinen! Niin ihana <3.

  Oikein rauhallista vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kauniista sanoistasi ja samoin oikein ihanaa ja rauhallista vappua <3

   Poista
 4. Voi että mitä kuvia taas! Niin kauniita :-)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia! Oikein mukavaa vappua sinne ja toivottavasti saat nyt kunnolla levätä ja nauttia läheisten seurasta ilman kiireitä <3 Harmi kun ei tavattu viime lauantaina, ehkä vielä joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruut, kiitos <3 Vappu oli ihana, tuli levättyä ja nautittua merellä olosta ja huippuseuraakin oli tarjolla! Ja voih, olisi tosiaan ollut mukava tavata, toivottavasti ensi kerralla onnistaa :)

   Poista
 6. Niin kauniita kuvia!!! Tuosta ekasta sais hienon taulun :) Toivottavasti teillä oli siskos luona mukava vappu :) Kerro terkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Laura, kiitos ihanista kehuistasi <3 Vappu oli mukava kera siskon ja mökkeilyn ja terkut toimitettu :)

   Poista
 7. Todella kauniita kuvia. Hienosti olet vanginnut tunnelman. Mukavaa toukokuuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle <3 Kevät on aivan ihanaa aikaa merellä! Samoin sinullekin mukavaa toukokuuta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥