Joulua

22.12.2015


Joulu.
Sehän on täällä jo kahden yön kuluttua. Meillä näyttää täysin joululta muttei kyllä tunnu yhtään joululta, apua! Toivottavasti tilanne korjaantuu viimeistään huomisen illan aikana kun saamme rakkaita sukulaisia kylään.

Tässä jokusia jouluisia otoksia kotoamme. Tänä vuonna päätin etten osta itselleni yhtään uutta joulukoristetta koska kaapit ovat pullollaan vanhojakin.

PS. Jos kadehtien ihailit ensimmäisen kuvan kauniita pipareita ja luulit minun ne väkertäneen niin voin kertoa salaisuuden, ne ovat taiturimaisen Marjon käsialaa Marjon Herkkukakusta, eivät siis minun :D 


Leppoisaa joulunodotusta
Johanna

--------
Christmasy snapshots from our home. Still waiting for the christmas spirit...
10 kommenttia :

 1. Piparit on todella kauniita ja tuo kynttilää sylissään kantava enkeli.
  Joulukoristeet olen pyrkinut ostamaan alesta, mutta harvakseltaan, olen tyytyväinen nykyiseen kokoelmaan. Rakkaudella ja huolellisesti valittuja kaikki.
  Oikein ihanaa joulua Johanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, nuo piparit ovat oikeita taideteoksia, minusta ei valitettavasti tuollaiseen värkkäämiseen olisikaan... :D Pidän kovasti myös tuosta enkelistä, se on jo useita vuosia vanha mutta kaunis edelleen.

   Kiitos samoin sinullekin oikein ihanaa ja rauhallista joulua <3

   Poista
 2. Suloiset piparit ja kaunis kynttiläasetelma. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piparit ovat todellakin upeita! Kynttiläasetelma on yksi lempparini, lähes kaikki siinä olevat kynttilänjalat ovat kirpparilta :)
   Kiitos Kristiina samoin hyvää joulua <3

   Poista
 3. Kaunis tuo valkoinen kynttiläasetelma ja metsäkauriskoriste aivan hurmaava. Ihania tunnelmakuvia jälleen!Hyvää Joulun jatkoa Johanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka sinulle kauniista sanoistasi ja jouluntoivotuksista <3 Tuo kynttiläasetelma on kovasti minun mieleeni kuten porotkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥