By Johanna Lehtinen Shop-verkkokauppani vihdoinkin auki!!!

5.9.2016Wuhuu ja ainakin tuhat eläköön huutoa!!!
Verkkokauppani By Johanna Lehtinen Shop, klik on avoinna. Tässä hieman kuvia uudesta uljaasta kaupasta.

Itse olen kauppaan ja sen visuaaliseen ilmeeseen TODELLA tyytyväinen.
 Olisi kiva kuulla myös teidän mietteitänne kaupasta, käykäähän kurkkaamassa :)
Aivan kaikkia tuotteita en ole vielä ehtinyt kauppaan lisätä mutta loppuviikosta tuotevalikoimakin on entisestään laajentunut.

Tähän pisteeseen on tultu hyvin monen mutkan kautta ja prosessi on kestänyt kuukausia. Minulla olisi tästä kaikesta valitettavankin paljon kerrottavaa mutta tiivistän reippaasti. Annoin alunperin uuden verkkokauppani puolitutulle tehtäväksi koska ymmärsin että hän on luotettava ammattilainen joka saa kaupan nopeasti valmiiksi. Näin ei kuitenkaan käynyt, kaikki mahdollinen meni vikaan, kerta toisensa jälkeen. Olenkin odottanut uuden verkkokauppani aukeamista helmikuusta lähtien. Näin jälkikäteen tajuan myös olleeni idiootti koska odotin ja uskoin ja toivoin niin kauan :( Viimeinen pisara tuli pari viikkoa sitten kun selvisi ettei kauppa voi mitenkään tulla valmiiksi hänen toimestaan. Jouduinkin aloittamaan kaiken pisteestä nolla. Paniikki ja kiire oli karmea koska halusin kaupan auki ennen Habitare-messuja jossa tuotteitani on esillä. Habitare messuthan aukeavat nyt keskiviikkona ja ovat auki 7.-11.9.2016

Tsekkailin eri kauppa-alustoja ja päädyin kotimaiseen Mycashflowhun. Kaupan käytettävyys ja luotettavuus vaikuttaa hyvältä mutta visuaaliseen ilmeeseen kaipasin piristystä. Onnellisen sattuman kautta kuulin Henristä joka toimii omassa MOoCB yrityksessään, klik Sen jälkeen kun otin Henriin yhteyttä kaikki sujui kuin tanssi. On upeaa saada työskennellä sellaisen ammattilaisen kanssa joka ymmärtää sekä visuaalisuuden että käytettävyyden päälle ja on valmis kuuntelemaan asiakasta. Henri palautti uskoni siihen, että on oikeasti olemassa yrityksiä joille asiakkaan tyytyväisyys on avainasia, kiitos siitä! Nyt kauppa on siis vihdoinkin valmis ja kauppias myhäilee tyytyväisenä.Onnesta soikeana, vihdoinkin
Johanna

--------
Finally this day arrived, my new webshop is open!!!
The international and english version of the shop will be available in two weeks :)
Näin kivalta näyttää kauppani etusivulla :)
Täysin uusiakin julisteita A3 ja 50x70 koossa on nyt tarjolla.
Näissä mietelmissä on magiaa. Tuotteitani aivan mielettömissä asunnoissa.
Tsekattavissa Inspiraatio-osiosta16 kommenttia :

 1. Onnea Johanna! Tosi harmi kuulla kurjasta kokemuksestasi. Itselläni on vastaava kokemus, jossa nettialustan toimittaja ei kuunnellut ollenkaan asiakasta tai kunnioittanut asiakkaan toiveita tai mielipiteitä. Hurjaa oli hommaa seurata ja se ei ole ohi vieläkään. Huippua, että sinulla kaikki kääntyi parhain päin. Pikaseltaan kävin vilkaisemassa ja ihanalta näytti. Mahtavaa Habitarea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ja ihanaa kuulla että kauppa näytti sinustakin kivalta <3 Oli tämä matka tähän pisteeseen sellainen reissu jota en osannut edes kuvitella mutta loppu hyvin, kaikki hyvin :) Kaikenlaisia tarinoita tässä on kyllä tullut kuultua, on todella vaikeaa löytää hyviä ja luotettavia tekijöitä, onneksi minua lopussa onnisti!

   Poista
 2. Huippua, paljon onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
 3. Vau!Onnea tuhannesti!Onnea ja menestystä verkkokauppaan!

  VastaaPoista
 4. Vau!Onnea tuhannesti!Onnea ja menestystä verkkokauppaan!

  VastaaPoista
 5. Hienoa :) Aina ei mene putkeen, mutta onneksi kaikki kääntyi parhain päin !

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle <3 Vaikeuksien kautta voittoon-metodia tuli taas testattua! :D

   Poista
 6. Tosi mahtavaa! Ammattilaisiin kannattaa todellakin turvautua, kerran puolivireisenä kokeilin pyörittää omaa verkkokauppaa, mutta rahkeet eikä aika riittänyt - ja loppui se intokin siihen alkumetreille kaiken säätämisen keskelle. Kauppasi on upea, onkin tarvetta uusille julisteille, joten taidan napata ostoskoriin muutaman ihanuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa kauniista sanoistasi ja kehuista <3 Sehän tässäkin prosessissa yllätti että luulin aluksi olevani ammattilaisen kanssa tekemisissä, siksi kai pöhkönä odotin koko ajan jotakin ihmettä tapahtuvaksi :/ Mutta nyt vihdoinkin kaikki hyvin! :)

   Poista
 7. Ihanalta näyttääääääää. Onnea uudelle puodille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida <3 <3 <3 Sinä toisena visualistina tiedät kuinka tärkeää toimivuuden lisäksi on myös kauneus :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥