Fondazione Prada Milanossa Part I

5.2.2017


Asustelin siis Milanossa viime keväänä kuukauden ja yksi ehdoton kohokohta reissussa oli Fondazione Pradassa käynti. Sinne oli hieman vaivalloista kulkea julkisilla mutta visiitti on kaiken vaivan arvoinen! Kyseessä on Pradan muotitalon tinkimätön yhdistelmä taidetta ja kulttuuria arkkitehti Rem Kolhaasin suunnittelemissa puitteissa. Koin paikan kuin yhtenä suurena kokonaistaideteoksena jossa aivan jokainen yksityiskohta oli äärimmilleen suunniteltu. Kaikki oli hyvin minimalistista ja jopa raalla tavalla kaunista. Vaeltelin paikassa tuntikausia enkä olisi millään malttanut lähteä pois, paikassa oli aivan erityinen oma tunnelmansa. Kuvia tuli tietenkin otettua aivan järjettömät määrät ja toinen postaus on vielä jossakin vaiheessa tulossa.

Minulla on muuten todella mielenkiintoinen viikko tulossa. Olen huomenna lähdössä messuilemaan Tukholmaan Stockholm Furniture & Light FairiinTiedossa on mielettömiä päiviä ja upeita tilaisuuksia, tsekkailkaahan ainakin Hullaannu ja Hurmaannu facebook-sivuilta kuulumisia, klik

Leppoisaa sunnuntaita
Johanna


--------
Absolutely loved Fondazione Prada in Milano! These pics are from last spring when I lived in Milano for one month.
4 kommenttia :

 1. Vau, kyllä Italia on aina Italia. Mukavaa Tukholman matkaa <3

  VastaaPoista
 2. Näyttää upealta paikalta; muodot, seinien pintamateriaalit, värisävyt ja niiden muodostama kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä yksi vaikuttavimpia kokonaisuuksia jossa olen käynyt! Paikka oli kuin yksi suuri taideteos kaikkine hiottuine yksityiskohtineen, aivan ehdottomasti käymisen arvoinen paikka :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥