Onnesta soikeana maailmalle

11.3.2017


Elämä on ihmeellistä 

En ollenkaan ihmettele että elämästä puhutaan välillä vuoristoratana. Ylös ja alas mennään vuorollaan, vauhti vain vaihtelee. Joskus tuntuu että joutuu kuukausi- tai jopa vuositolkulla tarpomaan henkisesti umpihangessa. Mikään ei onnistu ja jos/ kun vihdoinkin onnistuu niin takana on niin paljon työtä ja tarpomista että on täysin loppu. Ainoat asiat jotka pitävät pään kasassa ovat sisu ja toivo.

Sitten taas onneksi koittaa erilaisia ja parempia kausia, kuten esimerkiksi tämä alkanut vuosi. Olen sekä kiitollinen että ihmeissäni kaikista upeista asioista joita olen päässyt ja pääsen vielä kokemaan. Upeita kohokohtia on ollut mm Tukholman messumatkani kera tähtipölyn, lue lisää tästä, klik sekä Tallinnan reissu tyttäreni ja ystävien kanssa.

Viime viikon perjantaina sain käsiini toisen kirjani "Järvien Kesäkodit" Kirja on muuten nyt ostettavissa By Johanna Lehtinen verkkokaupastani, klik (seuraavassa postauksessa uutukaisesta enemmän) Hain kirjalähetyksen postista ja avasin laatikon tietenkin heti autossa. Avaamisesta vain ei meinannut tulla mitään koska käteni hakkasivat hulluna jännityksestä. Mutta se tunne kun saa oman kirjansa ensimmäistä kertaa käsiinsä, uskomatonta. Uskomatonta oli myös se, että olen kirjaan hyvin tyytyväinen. Kaikki minut hyvin tuntevat tietävät että olen suurensuuri perfektionisti enkä todellakaan tyydy vähään :D

Kirsikkana kakun päällä on yksi suuri unelma joka toteutui eilen. Kirjoitin nimittäin sopimuksen kansainvälisen sisustukseen keskittyneen kuva-agentuurin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että minun ja Tanjan kotijuttuja saadaan jatkossa lukea myös ulkomaisissa lehdissä. Tämä on niin hienoa että asian sulattelussa taitaa minulla mennä vielä tovi jos toinenkin!!!

Ja reilun viikon päästä olenkin taas aivan muissa maisemissa kera roiman luksuksen...

Unelmiinsa kannattaa oikeasti uskoa, niihin huimimpiinkin.
Unelmiensa eteen täytyy kuitenkin olla valmis tekemään myös töitä.
Minun mantrani on:
If you can dream it you can do it.
Se muuten toimii!

Terkuin onnesta soikea
Johanna

Postauksen kuvat Järvien Kesäkodit kirjastani

--------
My year so far has been amazing with dreams come true; my second book "Järvien Kesäkodit" was released last week and yesterday I signed a contract with an international photoagency focused on interiors. Feeling so grateful!!!14 kommenttia :

 1. Onnea uusista haasteista!Ja niiiin ihania kesäisiä kuvia kukista!

  VastaaPoista
 2. Onnea Johanna, ihanaa ja mahtavaa 😊! Kirjoituksesi kolisee kovasti, unelmien tavoittelu vaatii kovasti työtä, mutta joskus myös muutamia ihmeellisiä sattumia. Tsempitys tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia <3 Tämä on kyllä ihan uskomatonta, ja kuten tiedät niin matka tähän pisteeseen ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista :) Mutta unelmiinsa tosiaan kannattaa uskoa!

   Poista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta ❤ Aivan mahtista kun unelmat toteutuvat! Ja sillä suomalaisella sisulla on varmasti iso osansa vähän kaikessa...

  Halit täältä 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset ihanista onnitteluista, kauniista sanoistasi ja haleista, lämmittivät mieltä kovasti <3

   Poista
 4. Mä en voisi olla iloisempi sun puolesta! Aivan mielettömiä juttuja sulle on tapahtunut ja niin ihanaa, että unelmat toteutuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana, niin upeaa kuulla, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo <3 Ja juu, niin hienoja juttuja roppakaupalla ettei oikein meinaa käsittääkään :)

   Poista
 5. Onnea tuhannesti! Teidän kotijuttunne kyllä ansaitsevat paikkansa ulkomaillakin :)

  VastaaPoista
 6. Vau mitä kaikkea ihanaa sinulle tapahtuu. Onnea onnea <3 Unelmat toteutuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Minna ja upeaa kun pääsit julkkareihinkin, oli niin kiva nähdä <3 <3 <3 Ja todellakin, unelmat toteutuvat, mieletöntä!!! :)

   Poista
 7. Loistavaa maailmanvalloitusta! <3 Tuija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥