Pilkahdus keväistä Prahaa

21.4.2017No niin, selvittinhän sitä ilman keuhkokuumeita hyytävän kylmästä pääsiäisestä mökillä!  Kaikenlaisissa keleissä olemme saaressa olleet mutta nyt taisi tulla kyllä lyötyä laudalta edelliset kylmyysennätykset lumipyryineen ihan reippaasti. Luojalle kiitos villa- ja toppavaatteista, niiden avulla kykenimme kuitenkin myös kaunista maisemaa ja tähtitaivastakin ihailemaan. Kylmää pelkäämättömiä vieraitakin kävi. Tytär ja mies uskaltautuivat lisäksi uimaan 3,5 asteisessa vedessä, minä syväjäädyin jo pelkästä katselusta...

Mutta nyt Suomen "keväästä", heh, Prahan oikeaan kevääseen.
Pääsin jokunen viikko sitten ilokseni Häät-lehden, klik kautta ikimuistoiselle pressimatkalle. Matkan järjesti  Czech Tourism Scandinavia and Finland. Kiitokset ihanalle Lucielle <3 Pääsin nauttimaan kerrassaan upeista ja kauniista kohteista, hyvästä ruuasta sekä verrattomasta seurasta. Ihanaa oli myös päästä istuskelemaan terassilla lämmössä pitkästä aikaa! Vietimme kaksi päivää Prahassa, klik , yhden yön Cesky Krumlovissa, klik sekä yhden yön käsittämättömän upeassa Chateau Mcely linnassa, klik.

Olen aiemmin käynyt Prahassa mutta pittoreski Cesky Krumlov oli minulle täysin uusi tuttavuus. Praha on kyllä yksi ehdoton lempikaupunkini koska siellä on hieman kaikkea; kaunis vanha kaupunki, hyvää ruokaa, loistavat shoppailumahdollisuudet, edulliset hinnat SEKÄ kevät aiemmin kuin Suomessa(!!!). Lisäplussaa myös halvoista ja lyhyistä lennoista. Piskuinen keskiaikainen Cesky Krumlov taas on oiva viikonloppu- tai päivämatkakohde vaikka Prahan matkan yhteydessä.

Kuvia ja juttuja upeasta reissusta olisi vaikka kuinka ja paljon mutta tässä ensihätään jokunen kaupunkikuva Prahasta. Lisää matkasta on sitten luettavissa myöhemmin Häät-lehdessä :)

Tänä viikonloppuna meidän mökkeilymme jäävät väliin koska huomenna on taas vuorossa vanhat kunnon Indiedays kekkerit, jeeee!!!


Aurinkoa ja iloa viikonloppuun, lämpöä kai on vielä turha toivotella :D
Johanna

--------

Some shots from beautiful Prague I got to visit some weeks ago. Such a charming city, loved especially the old town and the Prague Castle area!
4 kommenttia :

 1. Voi Praha, Praha - yksi ikirakkauksistani <3 Muutaman kerran olen käynyt ja takaisin palaan jos Luoja suo. Ihana kaupunki!
  Hauskoja kekkereitä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Praha on kyllä upea kaupunki ja kestää kyllä useammankin visiitin, toivottavasti pääset pian takaisin sinne fiilistelemään <3 Ja kiitos kekkeritoivotuksista :)

   Poista
 2. Ihania kujia, kattoja ja rakennusten sävyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Praha on aivan tupeten täynnä kaikkea superkaunista, ihana kaupunki <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥