Montana Showroom Opening // 3daysofdesign

22.6.2017


Huh, viime postauksesta on jo enemmän kuin tovi!
Ihan lyhyesti kertoilen että Kööpenhaminan reissulla ollessani sain tyttäreni kanssa yllätyskutsun osallistua pressimatkalle Prahaan ja tsekkeihin. Niinpä piipahdin Helsinki-Vantaa lentokentällä Köpiksen reissuni jälkeen vain 1,5 h ja nappasin tyttäreni mukaan ja lensimme saman tien Prahaan jossa vietimme 4 yötä :D Eli vetäisin sitten ns "putkeen" vielä toisenkin reissun. Siitä reissusta enemmän hieman myöhemmin. Kuten arvata sitten saattaa niin nämä reissut suistivat ajankäyttöni ja työasiani kotipuolella täyteen kaaokseen :( Olen nyt yrittänyt parisen viikkoa tilannetta paikkailla ja tunnelin päässä taitaa jo hippasen valoa näkyä!

Mutta sitten itse postaukseen ja jumalaiseen Köpiksen reissuuni 3days of design-tapahtumassa
Minulla oli suuri ilo ja kunnia saada osallistua viralliseen pressiohjelmaan joka totisesti oli huikea. Päivät täyttivät aamusta iltaan, ja hieman yöhönkin, mitä upeimmilla vierailuilla ja tilaisuuksilla. Kansainvälinen joukkomme liikkui mm bussilla, pyörillä ja veneellä ja vieraita oli mm Italiasta, Ranskasta, Uudesta-Seelannista, Englannista ja Portugalista. Aivan huipputyyppejä ja oli mahtavaa päästä näihin ihmisiin tutustumaan viikon aikana.

3daysofdesign on siis vuotuinen designiin keskittyvä tapahtuma Kööpenhaminassa. Tapahtuman äiti ja priimusmoottori on ihana Signe Terenziani ja tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2012. Suosittelen kaikille designista kiinnostuneille visiittiä Köpikseen näiden päivien aikana enemmän kuin lämmöllä! Paljon huikeita tapahtumia, showroomeja ja tilaisuuksia on avoinna myös aivan tavalliselle kansalle.

Tämän postauksen kuvat ovat Montanan Showroomin avajaisista jossa piipahdimme. Ihastuin tilaan ikihyviksi! Tarjolla oli 12 upeasti sisustettua huonetta joissa ihastuin huonekalujen ja sisustuksen lisäksi taiturimaiseen värien käyttöön. Tsekatkaahan itse! 

PS. Postauksen viimeiset kaksi kuvaa ovat Erik Jörgensenin showroomista joka sijaitsi Montanan showroomin alakerrassa.

Lisää aivan huikeita postauksia tapahtumasta tulossa, odottakaahan vain :)


Terkuin 
Johanna


--------
My visit to Copenhagen and the 3daysofdesign event was pure bliss <3
The week was really amazing with visits to various showrooms and events.
In this post you can find pictures from the Montana Showroom opening
5 kommenttia :

 1. Oi, olenkin odottanut, että tuleeko kuvia tästä tapahtumasta. Hyvältä näyttää, todella inspiroiva ympäristö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että olet jaksanut odottaa kuvia, kiitos <3 Koko 3daysofdesign tapahtuma on kyllä aivan huikea ja kuka vaan voi osallistua yleisölle suunnatuihin tilaisuuksiin, suosittelen todella!!! Kunhan vain ehdin niin lisää upeita postauksia tulossa :)

   Poista
 2. Kivasti myös värejä eikä ihan valkoista harmajaa.Tuo vihreän sävy oli kaunis.Miamin Artdeco alueella oli tuota pastellisävyä taloissa.Silmä lepää vähän erilaisissa taloissa ja tiloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värien käyttö tuolla Montanan showroomissa oli huikeaa!!! Olen yleensä hyvin musta-valko-harmaan ystävä mutta nämä tilat olivat erityisen upeita juuri väriensä vuoksi. Tuo vihertävä kylpyhuone oli aivan mielettömän kaunis <3

   Poista
 3. Kivasti myös värejä eikä ihan valkoista harmajaa.Tuo vihreän sävy oli kaunis.Miamin Artdeco alueella oli tuota pastellisävyä taloissa.Silmä lepää vähän erilaisissa taloissa ja tiloissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥