Joulupuurolla jo / Johanna&Marjaana

18.11.2011

Vietimme hauskan ja inspiroivan kuvauspäivän Marjaanan kotona. Innostuimme Arabian Suomen kaunein kattaus -kilpailusta ja päätimme tehdä Johannan aiemmin luoman  Arjen juhlaa -kattauksen rinnalle toisen kattauksen. Olemme miettineet myös sitä, miten hauskasti DecoraFrame-kehyksiä voisi hyödyntää juhlissa, tuliaisina tai somisteena erilaisten reseptien kanssa. Ja sitten on tietysti tämä joulu. Näistä aineksista syntyi aikamoinen soppa. Tai puuro. Tai velli. Ihan miten vain. :-)

Seuraavassa postauksessa onkin sitten hieman enemmän tunnelmia ja kuvia kuvauspäivästä.

Ps. Emme me pahaksemme pistä jos vaikka annat äänesi tälle kattaukselle :)


Joulupuurolla

Joulupuuro kuuluu aattoon.  Lumen, pakkasten ja joulutouhujen keskeltä istahdetaan höyryävän puuron ääreen perheen kanssa. Joulurauha on julistettu ja joulukirkko odottaa. Kukahan saa tänä vuonna mantelin?

Aluslautasina Arabian 24h -sarjan matalat lautaset ja puurolautasina Teemaa Iittalan tuotannosta. Puuro hautuu hiljalleen Sarpanevan emaloidussa padassa. Joulu on täällä.

2 kommenttia :

 1. Pirteän punaisen jouluinen kattaus!
  Tuo kehyksen käyttäminen kattauksessa somisteena on tosi kiva idea. Mulla oli tarkoitus laittaa ristiäisissä menu kehykseen, mutta se jäi niin viime tippaan, etten ehtinyt tekemään.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Hannni!Tuo kattaminen on kyllä kivaa puuhaa ja vain luovuus on rajana.

  Oikein mukavaa viikonlopun loppua myös Hannille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥