Uusi vuosi ja... / Marjaana

2.1.2012

Kokonainen viikonloppu kahden. Hyvää ruokaa, kuohuvaa, tulevan vuoden suunnittelua, häiden suunnittelua ja toteuttamista, musiikkia, elokuvia... Täydellinen uusi vuosi. 

Perinteinen uuden vuoden kuohuvamme (ihanaa kun on ollut yhdessä jo kohta neljä vuotta voi alkaa kutsua tiettyjä asioita perinteiksi) on Anna de Codorniu, samaa suositteli myös ystävämme Johanna Hellan ja viinilasin välissä -blogista. Varsinaista herkkua. Leffaksi  valitsimme ihanan ja sydäntä riipaisevan Pariisin Varpusen, La Vie En Rose...


Lisäksi katsoimme tietysti  Yle Areenalta kaksiosaisen minisarja keisarinna Sisistä. Ihana pukuepookki. Pidin valtavasti tästä uudesta versiosta... Kiitos, Johannalle,  Hellan ja viinilasin väliin. Ilman vinkkausta olisi mennyt ohi. Ehtii muuten vielä... :-)

Herkuttelimme kaikenlaista viikonlopun aikana, mutta kohokohta oli uuden vuoden aaton etanat. Valmistamme etanat aina Pastanjauhantaa-blogin ohjeen mukaan. Täydellinen resepti. Nam.Muurlan lasit ovat kihlajaislahja veljeltäni ja hänen vaimoltaan. Lempilasissani on teksti:" Lennä, lennä, anna mennä!"

Sitä neuvoa aion noudattaa koko vuoden 2012! Lennän ja annan mennä!

Vuonna 2012:

- vietän upeat hääjuhlat
- täytän 40 vuotta onnellisena ja kiitollisena
- paijaan ja rakastan miestäni ja perhettäni
- istutan puita ja pensaita
- maalaan mökin sisäkaton valkoiseksi
- liikun säännöllisesti
- luen ja otan opikseni
- kirjoitan ja kuvaan
- laitan hyvää kotiruokaa kekseliäästi ja rakkaudella
- karsin... ainakin vähän...
- käyn teatterissa 
- en missaa Helsinkiä - World Design Capital Helsinki 2012
- teen käsitöitä
- olen hyvä ystävä <3


Entä sinä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥