Hermojen miniloma merellä

2.3.2012

Vihdoikin, vihdoinkin!!! ( Tämä postaushan ei siis ole Silja Linen miniristeilyltä ;D ) Viime viikonloppuna pääsin vihdoin ja viimein käymään mökkisaaressamme. Hurauttelimme moottorikelkalla reippahasti läpi sohjon ja lumikinosten. 

Viimeksi olen päässyt paikalle hermojani lepuuttamaan joulukuisella kuusenhakureissulla. Jäätilanne ja sääolosuhteet (+ häät + synttäribileet...) ovat olleet niin haastavia ettei saareen vain yksinkertaisesti ole päässyt. Vaikka kovasti keväistä jo muuten onkin niin jäät ovat vasta maaliskuussa yleensä paksuimmillaan ja parhaimmillaan. 

Nautimme saaressa iltapäiväkahvit kera herkkujen sekä kävimme pienellä kävelyllä. Loppuajan käytinkin hyvin tehokkaasti tuijotellen kaunista maisemaa. Oikein tunsin kuinka hermoni ja mieleni elpyi kaikesta stressistä ;D Tuohon henkiseen elpymiseen ei minulle parempaa paikkaa kuin meri olekaan! Onneksi on jo maaliskuun alku ja yleensä jäät lähtevät viimeistään vapuksi, siitä alkaa taas ihana ja kovasti odotettu mökkikausi. Pelkkä ajatuskin siitä saa minut hymyilemään :)

Ihanaa aurinkoista ja keväistä viikonloppua!

Tässä mökkimme/rantasaunamme rannasta päin.

Näkymä terassilta rantaan.
Aurinko sulatti jäätä ihanasti ja räystäiltä tippui vesi, jee!

Ja tässä kuva vielä mökin takaosastakin.

Lumi ja jää olivat muodostaneet kauniita muotoja ja kuvioita.

Ihana aurinko.
Jos oikein kuvittelee niin jää ja lumihan voisivat olla aaltoja :)

Kovin on vesi jähmeässä muodossa vielä tässäkin kuvassa. Aaltoja odotellessa.

Kaislat ne vain ovat aina yhtä nätteinä ja kuvauksellisina oli sitten kesä taikka talvi.

Tuuli tuiversi ei-niin-keväisesti pohjoisesta noin 13 m/s, hrrrr.

Lepän oksat ovat myös yksi kuvaussuosikeistani.

9 kommenttia :

 1. Voi että, tuo teidän mökki on upea!!! Toivottavasti meidänkin mökkiin tarttuu edes murto-osa tuosta tyylikkyydestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista upeustaivastelusta! Uskon ja toivon että mökkitartunta on jo tullut, ainakin ulkoväri on teillä jo oikea ;D

   Poista
 2. Aivan mahtavaa!!!! Kerttukin, 8vee, tuossa vieressäni huudahti "uuuuh" nähdessään kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo äskeinen oli minun kommenttini:))

   Poista
  2. Kiitos Kristiina! Ja ihanalle Kertulle terkut <3 Mahtava tuo "uuuuh"-huudahdus :D

   Kaikkein mahtavinta on kuitenkin se, että pian on oikeasti kevät ja kesä, jihuu!

   Poista
  3. Ihan mieletön mökki, todella upea! Kuvatkin saivat ihan mielen herkistymään, on se luonto vain niin kovin kaunis, vaikka kevään ja kesän saapuessa ehkä vielä hitusen vielä kaunihimpikin :) Upea mökkimaisema teillä, vau!

   Poista
  4. Oi kiitokset sinulle Karotar :)

   Luonto on kyllä talvella ja lumisenakin kaunis mutta olen todellakin samaa mieltä kanssasi että kesällä vieläkin kauniimpi!

   Tuossa kauniissa mökkimaisemassa ja merellä olossa on vain yksi huono puoli; aina kun ei ole paikalla niin kaipuu takaisin on kova...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Komppaan sinua täydestä sydämestäni!

   Päästiin eilen koko perheen voimin käymään saaressa, ilokseni voin ilmoittaa että viikon aikana lumi oli sulanut hurjasti ja aurinkokin taisi lämmittää enemmän. Eli suunta on nyt ainakin oikea, kesää kohti!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥