Meren huuhtoma trendikäs tuoli

4.5.2012
Pääsimme vihdoin ja viimein viime viikonloppuna aloittamaan kauan kaipaamani mökkikauden! Voi sitä autuutta ja ihanuutta, koko upea kesä vielä edessäpäin :)

Keväällä lempipuuhaani on aina kierrellä saarten rantoja pitkin ja etsiä myrskyn tuomia aarteita rantoihin. 
Autiossa naapurisaaressamme pistäydyttyämme bongasin tämän rehdisti ruostuneen ja kovasti kulahtaneen tuolivanhuksen. Tuoli on ollut saaressa jo useamman vuoden. En tiedä onko meri sen sinne huuhtonut vai ovatko satunnaiset metsästäjät sen joskus vuosikausia sitten mukanaan tuoneet. Joka tapauksessa minä nappasin tuolista muutaman kuvan ja mieheni taas nappasi tuolin pois luontoa rumentamasta ja roskaamasta.

Ja kuinkas sitten kävikään. Tulimme kotiin ja aloin katsella näitä ottamiani kuvia ja tajusin että tuolihan on nyt ihan kuuminta hottia ruosteineen ja turkooseine väreineen päivineen! Eli, ei, tuoli ei todellakaan mene kaatiskuormaan vaan minäpä tarjoan hylkiölle uuden kodin. Sisälle en taida iljetä sitä ottaa mutta ulkona kestää varmaankin kukkapöytänä vielä jokusen vuosikymmenen tuulta ja tuiskuakin.
Toisen romu on toisen aarre vai mites se menikään!


Ihanaa viikonloppua :)
Johanna
Kauan et ole enää yksin ;D

6 kommenttia :

 1. Uskomatonta, miten sinä keksit vanhoille asioille uusia käyttötarkoituksia! Seuraavan kerran, kun mietin, mitä jollakin esineellä tekisin, kysyn ensimmäisenä sinulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista :) Ja minähän olen aina valmis auttamaan kun muutetaan romua aarteeksi tms, eli eikun minulta vaan kysymään!
   Tässä ominaisuudessa huomata kaikkien romutavaroidenkin huikea potentiaali on vain se ongelma että jossakin vaiheessa loppuu tila kesken ;) Onneksi tämän tuolin voi hyvällä omallatunnolla jättää ulos!

   Poista
 2. Hauska idea kukkapöydäksi:)! Keksit ja löydät kyllä vaikka mitä kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu :)
   Juu, kaikkea sitä löytää ja niille tarkoituksia keksii... Ettei vaan tarvitsisi mitään heittää pois ;) Jotkut pula-ajan geenit on tainneet jäädä minulle!

   Poista
  2. Ei kyllä väittäisin että se on kekseliäisyyttä;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥