Superkuun pikavisiitti

7.5.2012
Superkuu, auuu!
Oi mikä ihana kuutamo näkyikään merellä lauantai-iltana. Kuun pilkahdusta odotelleessa meni tovi jos toinenkin ja niskalihakset olivat kovilla päätä jatkuvasti käännellessä. Odotus kuitenkin palkittiin pikaisella mutta sitäkin kauniimmalla visiitillä, yhteensä näimme tuota kaunista taivaan palleroista noin viitisen minuuttia.  Minulla tuli heti niin kova kiire ikuistaa tuo ihanuus että nekin minuutit menivät melkein kokonaisuudessaan fotaamiseen... Mutta onpahan nyt kuvia muistona normaaliakin superimmasta kuusta.

 Oikein ihanaa alkanutta viikkoa :)
Johanna

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Uskon, varmasti ollut parhaimmillaan juuri meren läheisyydessä :)

   Kuu on kyllä jotenkin niin maagisen ihana! Sitä näkee niin paljon harvemmin kuin tuota lämpimämpää toista taivaankappaletta että on aina ihan fiiliksissä tuollaisesta pikavisiitistäkin :)

   Poista
 2. Oli kyllä upea. Ajeltiin yöllä kotiin ja siellä se kuu möllötti meren yllä. Mies ehdotti, että haetaan kamera, mutta olin itse liian väsynyt ja ajettiin suoraan kotiin. Sunnuntaina sitten luin, että kyseessä oli superkuu! Voi kökkö! Olis pitänyt se kamera hakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voioi kökkö!

   Lohdutuksen sanoja kuitenkin sinulle: minulla meni tosiaan lähes se koko kuun näkymisaika siihen että kovasti kuvailin...
   Ja jos nyt ihan rehellinen olen niin ei se möllykkä nyt ihan kauhean paljon normaalia isommalta näyttänyt ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥