Krista Keltasen valokuvaustyöpaja Hento Valo

17.9.2012

Kuva: Krista Keltanen

Voih, täällä ollaan taas onnesta ymmyrkäisenä! Ilmoittauduin tänään valokuvaaja Krista Keltasen valokuvaustyöpajaan. Työpaja on vasta parin kuukauden kuluttua mutta olen jo nyt fiiliksissä :) Kokemus tulee olevan aivan mahtava ja oppi tulee todella tarpeeseen, yritän nimittäin aina viimeiseen asti välttää salaman käyttöä kuvatessani. Tuo työpaja tuntuu muutenkin siltä kuin se olisi räätälöity juuri minun tarpeitani varten! Epäilenpä että nuo kuvattavat esineetkin ovat aika herkkuja.

Krista kertoo upeassa Krista Keltanen- blogissaan työpajasta seuraavaa:
Työpaja pohjautuu vahvasti kuvaamiselle. Studiossani ja Balder salissa tulee olemaan erilaisia interiööriaiheisia “set-uppeja”". Työpajassa kaikki kuvaa pelkästään manuaaliasetuksilla ja samalla käydään läpi aukon, suljinajan ja herkkyyden erot. Mitään luentoa kurssilla ei pidetä. Ohjeita ja vinkkejä hämärävalossa kuvaamiselle saa kun kierretään yhdessä rakennettuja “set-uppeja”. Meillä on mukana Canon ja Nikon kameroineen ja obektiiveineen, joita kaikkia saa käyttää ja kokeilla kurssin aikana. Oma järjestelmäkamera (jos siis on) ja KAMERAJALUSTA ehdottomasti mukaan, mutta jos ei järkkäriä vielä ole niin pääsee käyttämään kurssin aikana Nikonin tai Canonin kameroita. Kuvausaiheet rakennetaan TineKHome, Moko, Nougat ja Piirongin tuotteista sekä vanhoista esineistä/huonekaluista.
Mukaan mahtuu max. 20 ilmoittautunutta. Kurssi on tarkoitettu sisustus/lifestyle bloggareille.
Ilmoittautuminen kurssille alkaa ma 17.9.2012 klo 9 sähköpostiini krista@kristakeltanen.com


Oikein ihanaa alkanutta viikkoa :)

Johanna

6 kommenttia :

 1. Tuolle olisikin tarve! Mukavaa kurssin odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija, juuri niin, tulee tarpeeseen ja opin lisäksi on tarjolla varmaankin upeita ja kauniita elämyksiä :)

   Poista
 2. En tiennytkään että tuollaisia järjestetään! Tuollaiselle on joskus kyllä itse mentävä. Kerrohan ihmeessä kurssin jälkeen, millaista oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellu, en minäkään ole tällaisiin aiemmin törmännyt. Nyt minun on kyllä aivan pakko mennä, Krista on niin virtuoosi että toivon että edes pisara siitä pääsisi tarttumaan itseenikin ;)

   Ja kyllä varmasti tulee raporttia kurssin jälkeen :)

   Poista
 3. Vaikuttaa ihanalta kurssilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista, niin vaikuttaa! Ja seurakin tulee olemaan ihanaa, muita sisustusbloggarita sekä (se toinen) Krista ja ilmeisesti vielä Jonna Kivilahtikin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥