Maailman kohina

8.9.2012

Titta Vallan "Maailman kohina" niminen taidenäyttely on koettavissa nyt Porin Generaattorigalleriassa.
Pääsin käymään näyttelyssä torstaina ja kokemus oli aivan huikea! Ystäväni Titan upeat valokuvateokset upeassa galleriatilassa yhdistettynä vielä puupuhaltimien äänimaailmaan oli unohtumaton elämys :)

Säntäsin näyttelyyn stressaantuneen, kiireisenä sekä hyvin nälkäisenä, tuo kaikki kuitenkin katosi totaalisesti kun astuin tilaan. Minä koin että maailman kohina vaimeni ja stressin tilalle astui rauha. Enempää en itseäni kokemuksesta suusanallista, mutta kuvia on aikamoinen liuta tässä katsottavaksi. Toivon että kuvista välittyy edes osa upeasta kokemuksesta :)

Tässä vielä Titan itsensä kertomaa näyttelystä:
"Näyttely koostuu valokuvallisista palasista, joissa on mustavalkoisia neulanreikäkuvia tai vanhoilla kameroilla otettuja kuvia. Mukana on myös piirroksia. Kuvat ovat noin vuosilta 1996-2012 ja ne ovat suorassa yhteydessä kuvaajan omaan elämään ja arkeen. Niissä ei ole varsinaista suunnitelmaa tai teemaa. Idea on vuotanut tyhjiin, jäljelle on jäänyt pelkkiä nyt-hetkiä. Näyttelytilan alakerrassa on metsä ja yläkerrassa ihmisiä ja maisemia.

Näyttelyyn liittyy olennaisena osana myös elävä ääni, jota tuottavat laulaja Meri Tiitola maanantaina ja tiistaina klo 15-17 ja puupuhaltimin soittajat Heikki Syrjänen ja Pekka Westerholm keskiviikkona ja torstaina klo 16-18. Improvisaatiopohjaiset äänet, valokuvat ja piirrokset muodostavat hetkeksi yhteisen kokonaisuuden."


Näyttely avoinna vielä tänään lauantaina sekä huomenna sunnuntaina klo 11-18.
Suosittelen näyttelyä todella lämpimästi!


Leppoisaa lauantaita ja tervetuloa uudet ihanat lukijat ♥

Johanna


Titta Vallasta voi lukea lisää täältä, sekä Maailman kohina-näyttelystä täältä .
Olen tehnyt pari postausta aiemminkin tuosta upeasta Generaattorigalleriasta, ne löytyvät tästä ja täältä.

Titta Valla

Titta Valla

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♥