Kävelyllä

17.7.2015


Oi mikä ihana viikko takana ja vielä ihanampaa on tiedossa!
Eilen jazzailin Kylie Minoguen tahtiin ja tänään on tiedossa perinteiset järjestämäni "jazzkekkerit" ystävilleni. Ihania ystäviä läheltä ja hieman kauempaakin on tulossa, tällä kertaa meitä on hieman yli kymmenen. Tiedossa on siis upea ilta ihanien keskustelujen, naurun, hyvän ruuan sekä juomien kera. Ystävät 

Nämä postauksen kuvat ovat kävelyreittini varrelta aivan kotini lähettyviltä. Välillä kävelystä ei meinaa tulla mitään kun koko ajan bongaan kauniita asioita ja pysähtelen niitä kuvaamaan. Luonto on tähän aikaan vuodesta aivan mieletön, kaikki vihreys ja runsaus on ihan henkeäsalpaavan kaunista.
Haaveilen että saan jokin päivä asustaa meren rannalla mutta kyllähän tämä Kokemäenjokikin ihan kotikulmilla on äärimmäisen kaunis.


Jazzhumuisin viikonlopputerkuin
Johanna

--------
Shots by my walking route 20 kommenttia :

 1. Wau, mitä kuvia Johanna!

  VastaaPoista
 2. "Partasuti" kukkia on itselläkin maljakossa. Kylli-tätin esiintyminen olisi ollut kiva nähdä. Mukavaa vkloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo "partasuti" on kyllä kaunis, kuvauksellinen ja näyttävä kukka, tykkään todella paljon! Kyllin keikka oli kyllä kokemisen arvoinen :) Samoin sinulle mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Aurinkoista viikonloppua, upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Nuorena tyttönä Jazzit ja jazzkatu kuului kiinteästi mun jokaiseen kesään. Asustelin nimittäin kesälapsena Porissa tätini luona monen kesän ajan. Siellä he edelleen asustelevat mutta harvemmin tulee lähdettyä koko pesueen voimin kyläilemään. Mukavia muistoja tuli mieleen kuvistasi <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hauska kuulla että olet jazzaillut oikein urakalla nuoruudessasi ja Pori on sinulle tuttu kaupunkin <3 Jazzit ovat kyllä aivan ihana ja ainutlaatuinen tapahtuma joka on joka kesän kohokohta Porissa :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia<3
  Mukavia jazzareita teille!

  VastaaPoista
 6. Niin kesäisen kauniita kuvia! Nuo violetit ohdakkeet näyttävät ryöpsähtäneen nyt joka paikassa eloon, voisipas napsaista muutaman maljakkoonkin. :) Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, ihanaa kuulla että tykkäät kuvista <3 Nuo ohdakkeet ovat kyllä ihania, kauniita ja kuvauksellisia ja joka ojanvieri niitä täynnä!

   Ja samoin myös sinulle iloista ja muutenkin mukavaa sunnuntaita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥