Terassilla

27.7.2015


Minulla on aivan älytön mökkikuume johon ei edes tämä sääolosuhteiltaan "epävakaa" kesä ole vaikuttanut heikentävästi! Tilannehan on siis se, että mökki joka meillä nyt on saaressamme on oikeastaan vasta saunamökki. Itse päämökki on ollut minulla jo vuositolkulla haaveissa ja nyt olen saanut luonnosteltua sitä myös paperille asti. Sen rakentaminen ei valitettavasti kuitenkaan vielä juuri nyt ole käsillä.

Onneksi olen kuitenkin keksinyt muuta mukavampaa (ja halvempaa!!!) puuhaa saareen. Olemme nimittäin rakentaneet saaren länsisuunnassa sijaitsevalle rannalle uudenuutukaisen terassin. Siihen kylkeen olemme aloittaneet rakentaa myös ns. laavua joka toivottavasti tulevan syksyn aikana valmistuu. Laittelen laavusta sitten myöhemmin lisää postauksia tänne bloginkin puolelle.

Tästä terassista onkin muodostunut uusi ehdoton suosikkipaikkani, siellä on hyvin rentouttavaa istua ja ihmetellä ja bongailla mm peuroja sekä mäyrää! Myös  auringonlaskua voimme ihailla paremmin kuin aiemmin. Voit kurkata auringonlaskun kuvia vaikkapa tästä postauksestani, klik

Koska kesäsää on ollut nyt mitä on ollut olen päättänyt suhtautua siihen "Carpe Diem"-tyylillä, jos paistaa niin nautitaan siitä heti ja jos/kun ei paista nautitaan kesästä sitten muuten :)


Terassiterkuin
Johanna

--------
Our new terrace and views


Terassin kaiteet sekä kalusteet ovat mustat noudattaen samaa linjaa kuin saunamökissämmekin.
Pikkujakkara on mieheni sahaama pölli jonka maalasin mustaksi.
Tuolit olemme saaneet sukulaiselta joka ei halunnut niitä enää tuolien raskaan painon vuoksi käyttää. Meriolosuhteissa taas pihakalusteiden paino on vain plussaa koska silloin ne eivät lähde jokaisen tuulenvireen mukana lentelemään ympäri rantoja.
Maalasimme tuolit mustaksi ja ne näyttävät nyt niin nameilta (tsekkaa ja vertaa postauksen viimeiseen kuvaan)


Tässä peura vasoineen kahlaamassa <3
Kuva ei valitettavasti laadultaan ole hääppöinen koska minussa ei oikein asu luontokuvaajaa joka tunti- tai päivätolkulla istuu ja odottaa kuvattavaa :D


Tässä pieni pilkahdus rakenteilla olevasta laavusta


Näkymää terassilta


Näkymää terassilta


Tässä vielä kuva siitä, millaiselta tuolit näyttivät ennen maalausta.
Ei kauhean paha näinkään... mutta black IS beautiful!

16 kommenttia :

 1. Upea paikka teillä. Ihana peuraperhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllähän tässä melkoisen onnekkaaksi itsensä tuntee. Peurat ovat oikein oivaa mökkiseuraa :)

   Poista
 2. Moikka, ihanalta näyttää! Mitä materiaalia terassi on? T: Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, kiva kuulla että tykkäät <3 Terassi on haapaa, aivan ihanan pehmeää jalkojen alla, meillä on kaikki terassit mökillä samaa materiaalia, suosittelen!

   Poista
 3. Musta pölkkykin on hieno.
  Ja nuo kauriit, kyllä tuolla terassilla kelpaa. Keleistä viis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuolla terassilla viihtyy kyllä vaikkeivat kelit ihan optimaaliset olisikaan :) Ja juu, itsekin tykkään tuosta maalatusta pölkystä paljon, veikkaanpa että niitä tulee laavun sisällekin!

   Poista
 4. Taatusti ihanaa seurata elämää luonnossa tuolta rantaterassilta. Peurat ovat aivan ihanat. Minä ole kovasti ihastunut niiden kauneuteen, siroon rakenteeseen, surulliseen katseeseen ja kepeisiin liikkeisiin. Pari taulua olen niistä maalannut ja ovat paraikaa näyttelyssäni ravintola Huvilassa Järvenpäässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka, sitä tosiaan tuntee itsensä etuoikeutetuksi kun saa peurojen elämää niin läheltä seurata :) Kauniisti tiivistit kommentissasi peurojen ihanuutta <3 Olisipa ihanaa nähdä nuo peura-aiheiset taulusi!

   Poista
 5. Mä oon niin katellinen tuosta maisemasta:))) Meri on paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Frida <3 Meri kyllä on paras, en tiedä miten voisin ilman sitä elää!!! :)

   Poista
 6. Kaunis terassi teillä! Ja mustaksi maalattuna nuo tuolit on ihan kymppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu <3 Tykkään kyllä itsekin terassista tosi paljon, kivaa päästä ihailemaan 'uusia' maisemia :) Ja juu, täysin samaa mieltä tuolista olen kanssasi!

   Poista
 7. Voi siitä tulee ihana kokonaisuus Johanna, ja on jo. Nuo maisemat...
  Tahtoo joskus kylään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Tarja <3 <3 <3 Ja hei, meidän täytyisi tosiaan järkätä jotakin kivaa tänne mökille, olisi ihanaa jos pääsisit käymään :)

   Poista
 8. Aivan ihana paikka. Mahtava kuva tuo, jossa on peuraperhe!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥