Pariisiin juu-ei-juu?

17.11.2015


Kukaan ei varmaankaan ole välttynyt lukemasta perjantaisista Pariisin traagisista tapahtumista. Aivan karmea isku ihmisyyttä vastaan. Kaikenlaisia ajatuksia olemme perheenäkin tämän tiimoilta prosessoineet eikä vähiten siksi että olemme tänään matkaamassa juurikin Pariisiin. Tiedän että moni muu olisi toiminut toisin. Toivon että teimme oikean valinnan ja matkamme tuohon upeaan kaupunkiin sujuu hyvin ristiriitaisista fiiliksistä riippumatta. Haluan uskoa että valo on suurempi pimeyttä.

"Pimeys ei voi karkottaa pimeyttä,
vain valo voi tehdä sen.
Viha ei voi karkottaa vihaa,
vain rakkaus voi tehdä sen"

-Martin Luther King

( Tämä postauksen kuva on takapihaltamme :))

PS. Olin eilen aivan ihanassa IKEAn järjestämässä tilaisuudessa, siitä blogissa enemmän reissun jälkeen ensi viikon puolella. Jo nyt voit tsekata ensimmäisiä kuvia Hullaannu ja Hurmaannun facesivuilta. Kuvia Pariisista päivittelen myös faceen ja instagramiin @byjohannalehtinen

Toiveikkain reissuterkuin
Johanna

--------
We are travelling to Paris today with mixed feelings, hoping that everything will be ok!

4 kommenttia :

 1. Mun ystäväpariskunta on siellä parhaillaan ja FB:ssa raportoivat, kuinka tuntuu turvalliselta liikkua, kun on poliiseja joka paikassa. (Ihan samanlaiset ajatukset oli heilläkin ennen lähtöään mielessä).

  Ymmärrän teidän ajatukset oikein hyvin, mutta olen ihan varma, että lähteminen kannattaa ja matkasta tulee muistorikas ja onnistunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka, luin viestisi matkalla Pariisiin ja tuli huojentunut olo <3 Melkoista pähkimistä meillä kyllä oli mutta kaikki on toistaiseksi mennyt oikein mallikkaasti ja kaupunki on aivan valloittava :) Paljon jo kaikkea upeaa koettu ja lisää seuraa!

   Poista
 2. Toivotan hyvää reissua huolista huolimatta :) Pelko on ihan normaalia ja ymmärrettävää, mutta toivottavasti emme anna sille valtaa.

  Yrittäkää nauttia pienestä breikistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , kyllä täällä pääsee nauttimaankin <3 Kaikki on sujunut todella hyvin eikä kaupungissa onneksi minusta ole havaittavissa pelon ilmapiiriä, samoilla linjoilla olen kanssasi, pelolle ei kannata antaa valtaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥