Como-järveä ja kuumeilua

24.11.2016


Kääk, viime postauksesta on taas aivan tuhottomasti aikaa!
Peak Experience-taidenäyttely josta aiemmin kertoilin meni kaikin puolin loistavasti ja oli upea kokemus. Viime viikkoina aikani on kulunut kaikkien muiden töiden lisäksi uutta kirjaa tehdessä. (Uudesta kirjasta ihan pikapuoliin lisää) On ollut ihanaa käsitellä kaikkia kesäisiä, aurinkoisia ja kauniita kuvia joissa armas kotimaamme on parhaimmillaan. Se on tuonut edes hippasen lohtua tähän marraskuuhun joka on kyllä kuukausista julmin, ainakin minulle. Pääni kestää vuosi vuodelta huonommin tätä viikko- ja kuukausitolkulla kestävää pimeyttä, sadetta ja kuraa.

Kotimaisten kesäkuvien lisäksi olen käynyt läpi Italian kuviani ja yrittänyt hoitaa kaamosmasennustani myös siten. Muistattekin ehkä, asuin keväällä kuukauden Milanossa ja piipahdin myös mm Venetsiassa, Firenzessä ja Cinque Terressä. Como-järvelläkin tuli käytyä ja nämä kuvat ovatkin juuri Comolta. Kiertelimme järveä sekä ihania kyliä veneellä ja seurasimme auringonlaskua vuoren laelta. Aivan mielettömän upea paikka tämäkin, mahtaakohan Italiassa silti muunlaisia ollakaan?

Ikäväni Italiaan taitaa olla jo mallia krooninen ja matkakuumeilua onkin esiintynyt melkoisesti. Kannattaakin lähipäivinä seurailla facebookin, klik sekä instan, klik  puolella mitä lääkettä olen vaivoihini keksinyt... :D


Ciao
Johanna

--------
Pictures from the beautiful lake Como from last spring when I spent a whole month in Italy visiting for example Milan, Venice, Florence and Cinque Terre.
Chronically longing back!


♥ Ihana tyttäreni 

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♥