Järvien kesäkodit-kirjani

9.12.2016ELÄKÖÖN, ELÄKÖÖN, ELÄKÖÖN!!!

Nyt todellakin on hyvä syy vähintään kolmeen Eläköön-huutoon! Toinen kirjani nimeltään Järvien Kesäkodit ilmestyy maaliskuussa. Tässä kuitenkin jo nyt maistiaisina kansi ja otteita kirjan sisäsivuilta. Viimeisenä kuvana ote Docendon kevään kirjaluettelosta.

Ensimmäinen kirjamme Laiturilla -Kesäkoteja rannikolla ja saaristossa oli menestys ja niinpä olikin luonnollista tehdä kirjalle jatkoa.Tällä kertaa kirjan teemana on kirjan nimen mukaisesti Järvien rannoilla sijaitsevat kesäkodit. Löysimmekin kirjaamme uskomattoman upeita kesäkotihelmiä.

Järvien Kesäkodit-kirja on nyt viimeisiä rutistuksia vaille valmis ja olen lopputuloksesta enemmän kuin innoissani, kirjasta on tulossa aivan loistava, tietenkin :D Minä olen vastuussa kirjan kuvista sekä ulkoasusta ja ihana toimittajaystäväni Tanja Hakala on kirjoittanut tekstit.

PS. Ensimmäinen kirjamme Laiturilla -Kesäkoteja rannikolla ja saaristossa on ostettavissa vaikkapa joululahjaksi 20 euron hintaan  By Johanna Lehtinen-verkkokaupassani, klik

 Innostunein kirjaterkuin
Johanna

--------
Sneak peek of my second book that will be released next march. The book is called Järvien Kesäkodit, we visited eleven beautiful finnish summerhouses by the lake, so happy and thrilled about the book!!!2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos ihana Minna <3 Niin ihana kuulla että tykkäät, tällainen kirja ei nimittäin ihan hetkessä valmistu ja kaikenlaisia vaihtoehtoja on yllinkyllin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥