Erilainen joulu tulossa

22.12.2016


Tämänvuotinen joulumme tulee valitettavasti olemaan erilainen kuin aikaisemmat.
Pahoitteluni, mutta tässä päivityksessä joulumieli on vielä hakusessa.

Tyttäremme joutui pieneen tapaturmaan viime torstaina ja siinä toipumisessa menee vielä aikansa. Koska tuossa ei ilmeisesti ollut vastoinkäymisiä tarpeeksi sairastui hän alkuviikosta myös todella rajuun influenssaan ja jouduimme viettämään sairaalassa kolme yötä. Influenssan ja sen tarttuvuuden myötä joudumme jättämään väliin monta vanhaa ja rakasta joulutraditiotamme. Itsestään selväähän on että emme voi edelleen sairaan lapsen kanssa muiden ihmisten seurassa aikaamme tänä jouluna viettää. Jotakin uutta mukavaa täytyisi kuitenkin keksiä, haussa on vielä että mitä... Lapselle tällainen joulun "peruutus" on melkoisen kova paikka, joulua ainakin meillä odotetaan ja suunnitellaan jo monta kuukautta etukäteen. Mutta tilanne on nyt tämä emmekä asialle mitään voi. Pääasia on nyt kuitenkin se, että pääsimme tänään sairaalasta pois ja tervehtyminen on jo hyvässä vauhdissa.

Postauksen kuvat on otettu jokunen viikko sitten Iphonella kirpeässä pakkassäässä sekä Yyterissä että Reposaaressa.


Terveisin joulumieltä edelleen etsiskelevä
Johanna

--------
Our christmas this year will unfortunately drastically differ from earlier. Our daughter has been in the hospital for three days because of a severe and contagious flu. So no traditional family christmas with relatives this year. 

These pictures are taken with Iphone ealier this December in Yyteri and Reposaari.
8 kommenttia :

 1. Onpa kurja alku teillä joululomalle, mutta toivottavasti tauti helpottaa pian ja pääsette nauttimaan loppupyhistä! Ihanaa joulua kaikesta huolimatta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka ja samoin teillekin huvää joulua <3 Nyt jo näyttää paljon paremmalta, aivan uskomatonta miten nopeasti lapset toipuvat :)

   Poista
 2. Toivottavasti pian olette kunnossa. Haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Ainakin nyt kaikki on jo paljon paremmin, toivotaan että mitään takapakkeja ei ole enää tulossa!

   Poista
 3. Voi että, paranemisia sinne! Ehkäpä keksitte jonkin uuden, ihan omalla porukalla toteutettavan joulujutun josta tulee sitten myöhemmin uusi perinne? :-)
  Käsittämättömän kauniita kuvia sinä saat otettua puhelimellakin! (onkohan mun iphonessa joku vika kun ei sillä tuollaisia tule... :-D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde <3 Kaikkea kivaa on jo kehitelty ja ainakin Joulu Vol 2 on tulossa eli kyllä tässä kaikki kuitenkin hyvin järkkääntyy :)

   Ja voih, kiitos toistamiseen, niin hykerryttävän ihana tuo Iphone kommentti :D

   Poista
 4. Hei,
  ikävä kuulla tyttäresi tilanteesta, toivottavasti kaikki jo hyvin nyt ja saitte joulutunnelman löydettyä! Hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Kaikki on kunnossa ja joulummekin meni olosuhteisiin nähden oikein mainiosti.

   Samoin toivotan sinullekin upeaa alkanutta vuotta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥