Maison & Jardin-lehtijuttu ja tuotekuvia By Johanna Lehtinen-julisteista

5.5.2017


Eräänä tammikuisena päivänä sain yllätyksekseni soiton ranskalaisesta Maison & Jardin lehdestä. He halusivat minut ja julisteeni mukaan huhtikuussa ilmestyvään numeroonsa jossa Suomi ja Suomi-design on erityisesti esillä. Pähkäilin aikani tarjouksen kanssa mutta sitten päätin tehdä niin kuin yleensä aina teen, eli lähdin rohkeasti mukaan!

Sain lehden viime viikolla käsiini ja onkin melko huikea fiilis olla esiteltynä tuollaisessa kansainvälisessa julkaisussa. Ja tuo jutun tekstihän on ihan silkkaa suitsutusta, sopii minulle hyvin :D Suomesta mukana ei ole montaakaan "uuden polven suunnittelijaa/ designeriä" ja olenkin enemmän kuin paremmassa seurassa mm  Aarnion, Franckin, Woodnotesin, yms nimien kanssa :) 

Olette varmaankin kuulleet tarinan suutarin lapsesta jolla ei ole kenkiä... Havahduin asiaan lehden yhteydenoton jälkeen! Kuvaan työkseni interiöörejä ja julisteet ovat suunnittelemiani mutta minulla ei ollut julisteita kunnon tuote-/ promokuvia! Ei auttanut sitten muu kuin tarttua tuumasta toimeen. Tämän postauksen ensimmäiset kuvat olen ottanut "kotistudiossani" ja loppupään kuvat ovat ystäväni Johannan upeasta Sagan-sisustusliikkeestä,klik Ulvilasta. Harmittavasti minulla ei ollut vielä uusimpia julisteita tässä vaiheessa valmiina eli vanhoilla klassikoilla mennään.Aurinkoa ja iloa viikonloppuun
Johanna

--------

Utterly deligted that me and my posters are featured in the newest french Maison & Garden magazine.
Here shots of my products.
All these and the new prints can be seen in my webshop By Johanna Lehtinen shop, here

10 kommenttia :

 1. Hyvä sie ❤️ Ja hyvä Suomi!

  Täytyy tutkia uutuudet, sillä yksi kohta huutelee kaunista kuvaa...

  Mahtista viikonloppua Johanna 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos ihan hurjan paljon ihkuista onnitteluista <3 <3 <3
   Kiva jos joku uusi julisteeni heti miellytti silmää! :)

   Poista
 2. Johanna, ihan huimaa ja huimaa♥♥ Ja olet vielä kannessa: Suomen uusi lähettiläs ja teitä me tarvitsemme. Tiedätkö, minäkin kuskaan Taika-sarjaa ystävilleni Itävaltaan ja Slovakiaan:) Hyvä Suomi-Design!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Leena, olet niin ihana kommenttisi kanssa, kiitos <3 <3 <3 On kyllä upeaa että tällainen piskuinen yksinyrittäjä pääsee näin esille :)

   Poista
 3. Siis vau, todella hieno juttu! Olet ansainnut paikkasi kansainvälisessä julkaisussa. Täytyykin ehkä käydä Akateemisessa kurkkaamassa, paperiversioissa on aina oma tunnelmansa.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On kyllä itselläkin tuota wau-oloa ilmassa :) Toivottavasti saat lehden jostakin käsiisi!

   Poista
 4. Lämpimät onnittelut. Hienoja kuvia ja tauluja. Suomalaista osaamista parhaimmillaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito ihanista onnitteluista ja kauniista sanoistasi <3 Upeaa saada olla mukana :)

   Poista
 5. Upeaa! Olet ansaitusti esillä kyseisessä julkaisussa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥