Valkoisen tilalla kultaa

17.5.2017Vihdoinkin näyttää siltä että kevät, ja samassa rytäkässä ilmeisesti kesäkin, on saapumassa, jihuu!
Viikonlopuksi on luvattu yli parinkymmen asteen lämpöä, toivon todella että ennustukset kerrankin pitäisivät paikkansa. Olen aina sanonut että Suomessa ei valon ja lämmön määrä monenakaan vuoden päivänä kohtaa ja tämä kevät on ollut oiva osoitus siitä. Olemme mökkeilleet jo pääsiäisestä lähtien hyytävissä mutta ah niin valoisissa keleissä. Öisin ei oikeastaan merellä saaressa tule kunnolla pimeää enää ollenkaan. Minulla on tästä ihan testattua tietoakin, valvoin yhden kokonaisen yön :D

Nämä postauksen kuvat ovat viime viikonlopulta. Luonto tarjosi taas parastaan kun näkyvillä oli sekä tällainen jumalainen kullansävyinen auringonlasku että täysikuu. Kauneutta oli tarjolla oikein tuutin täydeltä ja  kunnon toppavaatteet pitivät minut joten kuten lämpimänä. Onneksi nyt on jo taas valkoisen lumen tilalla tarjolla näitä kauniin kultaisia sävyjä.

Huomenissa ajelen Mikkeliin jossa kuvailen useammassakin asuntomessukohteessa parisen päivää. Ihan huikeaa päästä jo tiirailemaan millaista asuntoherkkua on messuilla tarjolla!

Mukavaa keskiviikkoa 
Johanna


--------
Last weekend got to enjoy the most beautiful golden sunset on our island.


4 kommenttia :

 1. Ihana tunnelma kuvissa <3 Ja ihanaa todellakin että on tullut jo kesäiset ilmat -kyllä näitä on kovasti jo odoteltukin. Luonto on juuri nyt parhaimmillaan. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi kuinka minäkin olen odottanut kevättä ja kesää ja lämpöä, onneksi viimeinkin niistä pääsee nauttimaan!

   Mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista
 2. Mielettömän upeita kuvia, ihana auringonlasku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Piia, auringonlaskuihin ei vain koskaan kyllästy <3 Onneksi kesä on tulossa ja niistä pääsee tas useammin nauttimaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥