Syksyä ja arjen aloitus

25.8.2017


 Tämä on ollut ensimmäinen kokonainen työviikkoni loman jälkeen. Hieman yskähdellen on viikkoa edetty ja eletty. Jo tiistaista asti odotin perjantaita kuin kuuta nousevaa ja vaikka töitä on hirmuisesti ei työtahti ole ollut kummoinen. Osasyynä lienee kaamea väsymys, olen lomilla melkoinen iltavirkku, saatan valvoa helposti 02:een ja tuollainen valvominen ei oikein istu tähän "normaalielämän" 07 herätyksiin... No kaipa asia edes hieman ensi viikolla tasaantuu, tai sitten ei :D

Arkeen paluuseen kuuluu osaltani myös säännöllisen liikunnan aloittaminen. Käyn yleensä tunnin tai puolentoistatunnin kävely/-juoksulenkillä tai mäkitreenissä viitisen kertaa viikossa. Ensi viikolla aloitan myös  kesätauon jälkeen astangajoogan jota olen harrastanut enemmän ja vähemmän jo noin kymmenen vuotta.

Nämä postauksen kuvat olen napsinut puhelimellani yhdeltä tämän viikkoiselta kävelylenkiltäni. Kuvista näkee jo selvästi että syksy on tullut, lehdissä on jo reippaasti keltaista ja tuoksu on myös syksyinen. Lenkkimaastot kotimme lähettyvillä ovat mainiot ja joki korvaa myös pikkiriikkisen ikuista kaipuutani meren äärelle.


Aurinkoa ja iloa viikonloppuun
Johanna


--------
Snapshots taken with Iphone on one of my walking routes this week.
The autumn colours are already here.1 kommentti :

Kiitos kommentistasi ♥