Habitare 2017 + julisteeni menossa mukana

14.9.2017
Piipahdin eilen pikaisesti Habitare-messuilla jotka ovat avoinna nyt loppuviikon ajan. Kuvia tulee yleensä otettua messuilta aivan huikeita määriä mutta nyt kuvakavalkadi on vähäisempi. Syynä oli tosiaan tuo messuilla viettämäni aika, 2,5 tuntia joka sisälsi messujen kiertelyn (lue juoksun :D)) lisäksi  tapaamisen yhteistyökumppanin kanssa, tsiljoonan tuttuun törmäämisen, lounaan, kahvin sekä treffit ystäväni kanssa jonka olet tavannut viimeksi vuosi sitten... Hiki meinasi tulla!

Minulla on suuri kunnia saada jälleen olla mukana Habitaressa By Johanna Lehtinen-tuotemerkkini Tyyntä tuulessä- julisteella,  klik. Julisteeni on nähtävillä KOTI 2017-osastolla joka on koottu tuotteista joille on myönnetty Design From Finland ja /tai Avainlippu-merkki. Ylpeänä voin kertoa että kaikille tuotteilleni on myönnetty molemmat merkit. Osasto löytyy kohdasta 6H50 ja se on muutenkin tutustumisen arvoinen. Kokonaisuuden on suunnitellut Pentagon Design ja osastolla on viisi luontoteemaista huonetta jotka muodostavat vaihtelevan ja kiinnostavan kokonaisuuden. Julisteeni näkyy ensimmäisessä kuvassa sekä sitten kokonaan tässä alla.

Mutta sitten muuta messuasiaa, messut ilahduttivat minua tänä vuonna ilmeellään ja fiiliksellään  suuresti. Tarjolla oli laaja kattaus eri tyylejä ja värejä. Vaalean skandityylisen sisustuksen rinnalla näkyi paljon myös tummia sävyjä kuten vihreää ja viininpunaista. Jokainen sisustamisesta kiinnostunut varmasti löytää jotakin itseään miellyttävää ja inspiroivaa messuilta.

Ja niin, jos kiinnostuit Tyyntä tuulesta-julisteestani tai haluat kurkata muita printtejäni niin se onnistuu By Johanna Lehtinen-verkkokaupassanii, klik

Messuterkuin 
Johanna


--------
Habitare Fair in Helsinki is now open for the rest of the week with lot´s of great inspiration for all interior decoration fans.
My poster can been seen at KOTI 2017 stand, the stand is built and decorated with only finnish products that have been granted Design From Finland and  / or Avainlippu recognition.


Tyyntä tuulessä- julisteeni By Johanna Lehtinen Shopista,  klik.


KOTI 2017


 Plusarkkitehdit, Tapio Anttila sekä HOISKO #kimppakämppä 


Asun-lehti


Avotakka


Anno


Muji 


HaviTactic sekä Eero Aarnion suunnittelemat upeat design huonekalut nukkekotikoossa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥