Hay Kitchen Market Kööpenhaminassa // 3daysofdesign

4.11.2017


Kööpenhaminan  3daysofdesign-tapahtuma alkukesästä oli niin huikea että tässä taas postauksen verran herkkua Tanskasta. Pääsimme aivan ensimmäisinä tutustumaan uunituoreeseen  Hayn Kitchen Market-mallistoon. Kyseessä on Hayn perustajan Mette Hayn ja ravintoloitsija-kokki Frederik Bille Brahen kuratoima kokoelma käsinpoimittuja esineitä keittiöön. Olikin upeaa päästä kuulemaan heidän mietteitään malliston tiimoilta. Tarjolla on mm kattiloita, lautasia, laseja, mukeja, kannuja sekä aterimia eri hintaluokissa. Postauksen ensimmäiset 11 kuvaa ovat Kitchen Market-mallistosta. Aivan tarkkaan en tiedä näiden tuotteiden saatavuudesta Suomessa mutta tuotteita on ollut saatavilla Ruotsista 1.11. lähtien.

Postauksen loppupäässä olevat kuvat ovat myös samasta Lindecrone Mansion-rakennuksesta. Kauniisiin huoneisiin ja saleihin oli rakennettu tiloja jossa Hayn muitakin uutuuksia oli esillä, mm Result Chair sekä Pyramid Collection.

Mukavaa viikonloppua
Johanna


--------
Back to Copenhagen and design again! During the 3daysofdesign event we also had the priviledge to be one of the first to see the new Hay Kitchen Market collection in the stunning Lindecrone Mansion in Copenhagen.4 kommenttia :

 1. Ei saisi ollenkaan tällaisia kuvia katsella - tarkoitus kun on karsia keittiön tavaramäärää;) Ja tuo kirjahylly, auts!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ymmärrän tuskasi, samojen asioiden kanssa täällä tuskailen :D Varsinkin astioista minun on hyvin vaikeaa edes yrittää luopua!

   Poista
 2. Ihania yksityiskohtia myös miljöössä; seinät, katot, ovet.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi, myös tuo rakennus oli aivan huikea ja kokonaisuus oli ihan kaikkineen todella pieteetillä tehty :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥