Menu Space avajaiset Kööpenhaminassa // 3daysofdesign

21.10.2017


Palataanhan jälleen hetkeksi Kööpenhaminaan ja 3daysofdesign-tapahtumaan johon suureksi ilokseni sain toukokuun lopulla kutsun. Yksi viikon sykähdyttävimmistä kokemuksista minulle oli Norm Architectsin suunnitteleman Menu Spacen avajaiset. Ilta oli aivan uskomaton! Juuri avattu kaunis tila, herkullinen illallinen, keskustelut Norm Architecstsin ja Menun suunnittelijoiden kanssa.  Kirsikkana kakun päällä  Royal Danish Ballet:in esitys joka oli luotu ainoastaan tätä iltaa varten tuohon tilaan, huikeaa!!! Ilta oli sellainen elämys jossa monesti teki mieli nipistää itseään todetakseen että kaikki on totta. Tämä oli kokemus joka ei koskaan unohdu.

Menu Space sijaitsee Nordhavnissa aivan meren rannalla ja on yhdistelmä showroomia, kahvilaa sekä työtilaa ja on kaikille avoinna. Suosittelen ehdottomasti Köpiksessä ollessa tähän ultratyylikkääseeen paikkaan tutustumaan. Osoite on Hamborg Plads 2, 2150 Nordhavn.


Ihanaa viikonloppua
Johanna


--------
One of the highlights during the 3daysofdesign event in Copenhagen was this spectacular grand opening of Menu Space I had the great honour to attend. The evening was something I will never forget, the combination of the stunning showroom, great people, delicious food and the exclusive performance of The  Royal Danish ballet was just fantastic!

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia <3

  ( Onko lihaksikas miestanssijakin tilattavissa :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä ikimuistoinen ilta ja tuo balettiesitys kruunasi kaiken! <3

   Poista
 2. Onpa upea paikka - varmasti on ollut ikimuistoinen kokemus! Kiitos vinkistä - Köpiksen matka on suunnitelmissa ehkä keväälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan tutustumisen arvoinen paikka, kannattaa käydä :) Tila muuttuu koko ajan eri näyttelyiden yms myötä mutta se on varmaa että tarjolla on jotakin ultracoolia!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥