Hyvää itsenäisyyspäivää rakas Suomi ♥

6.12.2017


Hyvää itsenäisyyspäivää rakas Suomi

Suomi on varmasti yksi maailman parhaista maista asua ja kasvaa. Varsinkin tyttönä ja naisena tiedän olevani etuoikeutettu. Vapaus, koulutus, turvallisuus, tasa-arvo, siinä ensimmäisiä sanoja jotka minulle tulevat kotimaasta mieleen. Ilmaiseksi nämä asiat eivät toki ole tulleet vaikka niitä harmittavan usein itsestäänselvyyksinä pidänkin. Aiemmat sukupolvet ovat maksaneet kaikesta nyt saatavilla olevasta hyvinvoinnistamme kovan hinnan.

Kaiken muun hyvän lisäksi saan kotimaani upeasta luonnosta inspiraatiota töihini. Vasta tätä postausta miettiessäni tajusin kuinka suuri merkitys kotimaallani on ollut myös työhöni ja valokuviini. Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu Suomessa. Näiden kuvien eksotiikka ja luonnon kauneus puree myös ulkomailla julisteiden muodossa. Lisäksi olen tehnyt kaksi kesäkodeista kertovaa kirjaa jossa Suomen luonto on suuressa osassa. Vaikka en aina olekaan sujut ilmastomme kanssa niin onhan luontomme ainutlaatuinen.


Hyvää itsenäisyyspäivää
Johanna

PS. Senverran ulkomaan uutisia huikkaan tähän väliin että Italian matkamme oli upea ja postausta kyllä tulossa myöhemmin kunhan maltatte hieman odottaa

--------
We are celebrating my dear homeland Finlands 100th Independence Day on 6.12.
Feeling priviledged to be born, raised and to live in this wonderful country.

2 kommenttia :

 1. Mietin tänään ihan samaa kun selasin omia valokuviani koneelta. Älyttömän paljon olen luontoa kuvannut 💙

  Muutenkin yhdyn kirjoittamaasi. Suomi on paras! Hyvää Itsenäisyyspäivää Johanna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on rakas, paljon hyvää tarjonnut minulle <3 Maamme luonto on kyllä upea ja samakin maisema näyttää täysin erilaiselta jopa saman päivän aikana puhumattakaan vuodenaikojan vaihtelusta!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥