Kuvaamani kotikohde: Saija / Pori

21.12.2017


Jouluun on aikaa enää muutama hassu päivä, se tuntuu aivan epätodelliselta. Vettä on satanut lähes yötä päivää ja haimme kuusenkin torilta karmeassa rankkasateessa. Olen jo lähes lopettanut sääennusteiden kyttäämisen (mielipahan välttämiseksi, heh) mutta nyt kävin kurkkaamassa ja todellakin toivon että tällä kertaa ennusteet pitävät paikkaansa. Voi olla että saamme tänne länsirannikollekin pitkästä aikaa edes ohuen lumipeitteen jouluna.

No, säät ovat mitä ovat mutta haluan jakaa teille jouluiseksi iloksi ja inspiraatioksi tämän upean  kodin. Kyseessä on Saijan superkaunis ja tunnelmallinen koti joka sijaitsee Porissa vanhassa puutalossa. Koti on esitelty Unelmien talo ja koti-lehden numerossa 11/2017. Jutun kirjoitti lahjakas toimittaja ja ystäväni Tanja Hakala.


Joulunalusterkuin
Johanna

PS. Voit seurata blogia myös

--------
Here some christmassy atmosphere in a beautiful home I´ve photoshooted for the finnish Unelmien talo ja koti magazine. This home is Saijas and is situated in Pori
10 kommenttia :

 1. Ihana joulukoti!Ja rauhallista joulua talon asukkaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin kaunis ja tunnelmallinen koti, tätä oli todella iso ilo kuvata <3
   Ja kiitos, välitän jouluterveiset Saijalle :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, olen aivan samaa mieltä kanssasi <3 Kodissa on paljon kauniita vanhoja huonekaluja ja esineitä jotka tuovat eloa ja tunnelmaa :)

   Poista
 3. Superkaunis koti!!
  Ihastuttavat kuvat!
  Suloista ja lempeää joulun aikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna kauniista sanoista ja samoin hyvää joulua <3 Tuo koti on kyllä kaunis, todella hyvällä ja varmalla maulla sisustettu :)

   Poista
 4. Todella kaunis joulukoti ♥
  Upeat kuvat Johanna taas jälleen kerran ja tuo tunnelma...
  Mukavaa joulunodotusta sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea tunnelma tosiaan kodissa, sellainen lämminhenkinen jota ei ole helppo luoda :) Iiks, olet ihana, kiitos paljon kauniista sanoistasi <3 Ja samoin, ihanaa joulunodotusta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥