DecoraFrame-sisustuskorttien kotona

13.4.2012Apua, meinasinkin vallan unohtaaa! Selaillessani vanhoja postauksiani huomasin että olin luvannut tehdä jutun myös näistä valkopohjaisista DecoraFrame-sisustuskorteista. Tässä nyt ei ole malleina kuin kaksi korttia, pitäisi tosiaan tällä kuvas- ja stailaus-saralla aktivoitua useamminkin.  Mikäli haluat lukea aiemman postaukseni harmaista sisustuskorteista niin se löytyy täältä. 

Malleina kuvissa siis suunnittelemiani DecoraFrame-sisustuskortit. Kuvauspaikkana toimi kotoisasti sekä keittiömme että ruokailuhuoneemme. Ylemmässä kuvassa Live your Dreams-kortti on saanut seurakseen sekalaista seurakuntaa keittiön kipoista ja lautasista. Kaikki kuvan astiat ovatkin muuten kirppislöytöjä!

Alemmassa kuvassa taas Happy Home-kortti nojailee kynttiläjalkoihin ruokailuhuoneessamme. Joista suurin osa myös on kirpparilta, ylläri, kenellekään?

Päätin ainakin nyt kokeilla hieman eri formaattia postauksissani, eli että kuvat tulevat ensiksi ja teksti vasta kuvien jälkeen. Mitä mieltä olette muutoksesta, toimiiko paremmin näin? Mielipiteitä otetaan kiitollisuudella vastaan!

Oikein ihanaa ja kotoisaa viikonloppua :)
Johanna

6 kommenttia :

 1. Sä osaat kyllä aina asetella kaikki esineet niin tyylikkäästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Krista :) Nämä kortit ovat kylläkin hyvin kiitollisia aseteltavia kun eivät ole kovin isoja eivätkä painaviakaan!

   Poista
 2. Niin kaunista! Tää menee nyt vähän klikkailemaan tuonne sun verkkokauppaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥