Majakkasaari

19.4.2012Minulle yksi kappale tällaisia, tack så mycket!

Törmäsin tähän huikeaan majakkasaareen ruotsalaisen Lantliv-lehdessä olleen ilmoituksen perusteella. Pakkohan kohde oli myös netissä käydä katsomassa. Eli kyseessä on myytävä majakkasaari Ruotissa Mönsteråsissa. Rakennus on alunperin vuodelta 1873 ja sisältää mm ruokailutilat 50 hengelle, casinon, kirjaston ja helikopterilaskupaikan. Melko suureellista!

Jotenkin niin hyvin näkisin itseni tuolla keskellä ei mitään istuskelemassa ja tuijottelemassa horisontteihin joita näkyisi mihin päin vain päänsä kääntäisi ;D Tornihuoneesta tulisi varmaankin lempipaikkani ja sisustusta fiksaisin vähän vaalempaan suuntaan, kaikkea sellaista pientä kivaa... Paikkanahan tuollainen majakkasaari voisi kylläkin olla melko tuulinen ja muutenkin haasteellinen mutta tokkopa se edes haittaisi jos tuollainen paikka olisi ikioma!

Niin, hinta, 25 000 000 kruuna eli 2 827 499 euroa... Taidanpa rientää tästä lottoamaan...

Tähän ihanuuteen pääsee paremmin tutustumaan osoitteessa:

Mukavaa torstaita,
Johanna

4 kommenttia :

 1. Oijoi, ei ollenkaan pahan näköistä. Lottoamaan vaan! :) Kiitos paljon ihanista korteista ja oikein mukavista yllätyksistä tilaukseni mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ollenkaan paha! Jos lotossa ei natsaa niin ainahan on myös yllätysperinnön mahdollisuus ;D

   Ja ollos hyvä vain kaikesta kuoressa olleesta, kivä että tykkäsit yllätyksistäkin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Johanna, sopii oikein hyvin! Mahdutte kyllä kyläilemäään koko perheenkin voimin, makuuhuoneita taitaa olla kahdeksan kappaletta ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥