Kahvit vintagetyyliin

17.4.2012
Kova on kaipuu päästä kahvittelemaan auringonpaisteessa ja lämpimässä katetulle terassillemme. Ilmat vain eivät ole olleet kovinkaan suituisat tuohon puuhaan. Tänä keväänä olemme onnistuneet ulkokahvittelussa vasta kerran. Ja nekin kahvit meinivät melkoisella vauhdilla alas kylmän viiman siivittämänä. Kevät huhuu, sinua kaipaillaan kovasti!

Kuvien asetelman "leikkikahveista" olemme kyllä nauttineet koko talvenkin. Eli ylläolevat kuvat terassiltamme. Rekvisiittana taas kaikenlaisia löytöjä joiden yhteinen nimittäjä on korkea ikä, sinertävä väri sekä kulunut ja kolhiintunut ulkoasu. Tuolla kahvipannullakin on varmasti monet kahvit tullut keitettyä. Itse en taida sitä ottaa kahvinkeittokäyttöön... ;D

Mukavaa tiistaita :)
Johanna

4 kommenttia :

 1. Me kyllä kaffeteltiin rappusilla sunnuntaina ja ihan vallan lämmin tuli... Maistui kyllä ihan superhyvältä.

  Ihanasti menneisyys mukana kuvissa ja tavaroissa. Pannukahvit ovat kyllä kahvien aatelia. Musta tuntuu, että elämäni maukkaimat kahvit olen juonut nokipannulla keitettyinä tulistellessa Lapissa. Siinä saa baristat panna parastaan että kykenevät samaan... :-) Mukavaa tiistaita myös sulle, Johanna!

  T. Marjaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana,kiva että pidit kuvista!

   Teillä on ollut sitten sunnuntaina ihanan optimaaliset olosuhteet ulkokaffetteluun :)

   Pannukahvit on tosiaan vertaansa vailla. Kotona tulee käytettyä keitintä mutta mökillä juomme joka aamu mieheni keittämät pannukahvit :)Niitä kahveja olenkin tässä jokusen kuukauden odotellut... Odotuksen loppu alkaa jo onneksi häämöttää, kunhan saadaan vielä jäät alta pois!

   Poista
 2. Melkein alkoi tehdä mieli kahvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista, elämä on täynnä ihmeitä! Ja sanonatahan kuuluu, älä koskaan sano älä koskaan... ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥