Kuohuviiniä ja kristallilaseja

2.7.2012


Viikonloppuna oli totisesti aihetta juhlaan!
Perjantaina juhlimme mieheni kanssa kymmenvuotishääpäiväämme, lauantaina vietimme ystäviemme syntymäpäiviä ja eilen oli mieheni syntymäpäivä. Monta loistavaa syytä kohottaa malja siis.

En ole mikään viiniekspertti muttei minun tarvitse ollakaan koska ystäväpiiristäni sellainen onneksi löytyy. Henkilökohtainen viinieksperttini on ihanainen Johanna joka kirjoittaa Hellan ja viinilasin välissä-blogia, kannattaa todellakin  käydä tutustumassa! Blogissa viinien lisäksi myös ihania ruokia ja reseptejä. Johannalla on aivan uskomaton tietämys viineistä ja ystävyytemme luontaisetuihin kuuluukin päästä nauttimaan hänen valitsemistaan viineistä, ei paha ;D Postauksen ensimmäinen ja viimeinen kuva ovatkin juhannuksena mökillä otettuja. Saimme nauttia Johannan tuliaisiksi tuomaa Las Moras-roseekuohuviiniä, loistovalinta!

Juhannuksena törmäsin mökillämme pieneen ongelmaan, viinilasimme loppuivat kesken koska vieraita kävi niin paljon. Tiskauskaan ei vieraiden läsnäollessa oikein kiinnosta. Ratkaisu ongelmaan löytyi kuitenkin jo kolmen päivän päästä kun törmäsin kirppiksellä tismalleen samanlaisiin viinilaseihin joita mökillä oli jo aiemmin. Lasien hintakaan ei ollut oston esteenä koska lasit maksoivat 50 senttiä/ kpl. Viinilasien lisäksi löysin myös samaan sarjaan kuuluvia kuohuviini- ja snapsilaseja sekä vielä karahvinkin. Ongelmaan löytyi siis kaunis, nopea ja edullinen ratkaisu!


Oikein mainiota alkavaa viikkoa :)

Johanna

Tervetuloa uudet lukijat ♥

Las Moras-roseekuohuviini merimaisemissa.

4 kommenttia :

 1. Kiitos kaunis, mutta en nyt sentään ekspertti, harrastelijatasolla ollaan vielä, mutta kovasti opiskellaan :) Taas niin ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpönhöpöä ettet olisi ekspertti!!! Vaatimattomuus toki kaunistaa sinua entisestään :)

   Poista
 2. Tässä tulee ihan jano ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin Krista tuleekin jano! Nyt kun ilmat taas ovat lämpenemään päin niin viilennetty kuohuviinikin maistusi hyvältä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥