Emalimukeja

31.7.2012


Siivous on kivaa! Varsinkin jos sen tekee joku muu kuin minä!

Appivanhempani siivosivat kylmiötään ja kas, kotiimme johkaantui sieltä emalimukeja ja useampikin Finelin kattila. Enemmän kuin mielelläni toivotin ihanuudet kotiini :) Finelin kattiloista teen postauksen myöhemmin mutta tässä esittelyssä hieman emalikuppeja. Osa tuli siis nyt siivouksen kyytipoikana mutta useimmat olen löytänyt kirppiksiltä. Jotakin äärimmäisen sympaattista näissä mukeissa, kuten muissakin emalituotteissa on, onko kellään tietoa mihin emalin lumo perustuu? Onko se nostalgian kaipuuta, astoiden pyöreät muodot vai mikä kumma näissä viehättää?


Ihanaa ja aurinkoista tiistaita :)

Johanna
6 kommenttia :

 1. Ihania kuppeja! En tiedä oikeata vastausta kysymykseesi, mutta heti emalikupin nähdessäni muistan miltä se lapsena tuntui kädessä ja pyöreä reuna hassulta huulilla. Niissä vain on sitä jotain :)

  VastaaPoista
 2. Eija, niin kyllä ovatkin ihania!
  Se on varmaankin se nostalgia joka noissa kupeissa vetoaa! Ystäväni Krista esitti asian hyvin, niissä on mummola-, mukila- ja mökkinostalgiaa :) Mielikuvissa lapsuudessa mukista juodessa on aina ollut kesä, lämmintä ja aurinkoista!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Mie oon kans hullaantunut tämän kesän aikana emaliin.
  Alkukesästä äireeltä sain ikioman vanhan äitiyspakkauksessa olleen emalisen pesuvadin. Se toimittaa nyt kukkaruukun virkaa etupihalla.
  Viime Lappeenrannan reissulla löytyi vanhoja armeijakamoja myyvästä liikkeestä 4 kpl emalisia mukeja, jotka huusivat päästä mukaamme :)
  Pitäis tehä noista postaus ja esitellä muillekin ihanuuteni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari, hauskaa että sinäkin olet hurahtanut emaliin :)
   Tee ihmeessä postaus mukeistasi, olisi kiva nähdä millaisia mukeja sinulta löytyy! Minullakin on jokusia kannellisia kippoja ja pieniä lautasia, täytyy varmaankin tehdä jatko-osaa tähän postaukseen...

   Poista
 4. Miten ihastuttava mukisarja ja kauniisti kuvattuna! Jotenkin nuo emalimukit ovat hellyyttäviä. Huomasin edellisestä postauksesta, että tekin olette veneilleet:) Ihania kuvia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kommentistasi :)
   Emalimukit ovat kiitollisia kuvattavia, ei tarvitse miettiä ilmeitä tai asentoja, ovat tosiaan aina yhtä hellyyttäviä ;)
   Ja kyllä, veneilemme ja olemme merellä aina kun vain voimme. Välillä keleistäkin riippumatta...!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥