Retroilua uunikipoissa

24.10.2012Tähän on tultu. Minun ei tarvitse kotoani edes evääni liikauttaa kun astioita ja kaikkea muutakin tavaraa tulee lähes kirjaimellisesti ovista ja ikkunoista! Syy tähän iloiseen tapahtumaan on tällä kertaa rakas mieheni joka on autellut työkavereitaan muuttopuuhissa. Mieltymykseni tuntien mieheni on pelastanut kaatiskuormaan joutumasta moninmonituisia ihanuuksia, mm ihania astioita sekä upean vanhan pariovellisen kaapin.

Nyt kuitenkin esittelyssä herttaiset ja reiluilla retrokuvioilla koristellut uunivuuat. Vuuat ovat samaa englantilaista alkuperää mutta eriparia, passaavat kuitenkin vallan kivasti yhteen. Näissä vuuissa on taatusti 60- ja 70-luvuilla paistettu moneen otteeseen Jaakko Kolmosen perinneherkkuja. Ja uunimakkaraa! Mahtaisikohan näissä mikään nykyajan cross-kitchen tai  karppaussapuska onnistuakaan?


Kivaa keskiviikkoa :)

Johanna
Miten tuo kolmen erilaisen astian värimaailmaa sopiikin niin loistavasti yhteen?Vuokien kuviot on aivan ihania ja värityskin sopivan syksyinen.
 
Katsokaahan mikä täältä paljastui!
Heh, eikös näytäkin aivan hymyilevältä ankalta ;D

10 kommenttia :

 1. Vautsi, noi on aivan ihanat <3

  Ei kannata muuten kärväyttää kalaa noihin, voin kokemuksesta sanoa että tuo on sellainen matsku että ei muuten lähde enää puhtaaksi ;D

  Terveisin nimim. Mestarikokki- Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mestarikokki-Maijalle tiedoksi että et ole ainoa joka kärväyttelee sapuskoja ja astioita... olen joskus pilannut kattilan jopa vedenkeitossa ;D

   Poista
  2. Sain sellaisen naurunpuuskan ettei meinaa edes loppua millään :D Kiitos illan piristyksestä!

   Poista
  3. Voi kuinka ihanaa kuulla naurunpuuskastasi, loppuikohan muuten jo :DDD
   Tällainen vedenkin kattilaan käräyttelijä tosiaan täällä bloggaa, eli kovin paljoa ei ole noita ruoka- tai leivontapostauksia luvassa ;D

   Poista
 2. meillä on "perintövuokana" kans toi alimmainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julia, juu taitaa olla sen verran lujaa tekoa nämä aidot retroastiat että kestävätkin vaikka useamman sukupolven käytön :)

   Poista
 3. Kovin on tutunnäköisiä vuokia, tuollaisista tuli lapsena syötyä monet kerrat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista, retroruokamuistoja <3 Meillä ei kotona ihan tällaisia ollutkaan, taisi olla vain yksivärisiä tylsiä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä kaimani :), tuovat mukavasti aurinkoista fiilistä pimeämpäänkin päivään! On sitä kyllä ennenkin osattu hauskoja astioita tehdä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥