Vip-kutsu Indiedays Inspirationiin

12.10.2012

Olen hurjan ylpeä, onnellinen ja kiitollinen siitä että Hullaannu ja Hurmaannu-blogini on kutsuttu mukaan Indiedays Inspiration-sivustoon! Alusta asti olen asiasta supertäpinöissäni ja aina vain hyväkin paranee! Siksi olenkin äärettömän iloinen myös siitä, että saan kutsua blogini lukijat tutustumaan tähän ihanuuteen jo ennen muita  :)

Hieman tietoa tästä uutukaisesta, eli: "Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana.
Uudesta Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia. Indiedaysin sisältö laajenee ruokaan, sisustukseen ja lifestyleen. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.
Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita"

Konseptin virallinen lanseeraus tapahtuu lokakuun aikana mutta beta-versiota pääsee kurkaamaan jo alkuviikosta kunhan kipaiset osoitteessa http://indiedays.com/showroom/inspiration/  ja syötät sinne
sähköpostiosoitteesi. Mukaan ilmoittautuneille tulee heti ensi viikon alussa linkki ja tunnukset, joilla pääsee tutustumaan Inspirationiin lähemmin.


Itse olen päässyt tutustumaan beta-versioon jo jokusen viikon ajan enkä todellakaan voi olla hehkuttamatta sitä! Sivusto on mm. kaunis, yksinkertainen, selkeä ja helppokäyttöinen. Eri blogien seuraamisestakin on vihdoinkin tehty helppoa, riittää kun painaa "lisää suosikiksi"-näppäintä haluamansa blogin kohdalla.Upeita blogeja ja kauniita kuvia sivustolla on todella paljon, olen vähintäänkin loistavassa seurassa!

Toistaiseksi ainoa huono puoli jonka olen sivustosta (ihan oikeasti siis!!!) löytänyt on se, että ihania blogeja ja luettavaa on aivan ähkyyn asti.


Toivottelenkin tässä jo toistamiseen tänään ihanaa perjantaita :)

Johanna


Tältä näyttää oma Hullaanu ja Hurmaannu-blogini osio sivuilla.

8 kommenttia :

 1. Upeaa:D! Onnittelut! Innolla odotan että saan tunnukset sähköpostiin ja pääsee kurkkaamaan jo etukäteen mitä hienoa jälleen ollaan keksitty:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu, aivan ihanaa kuulla että myös sinä olet innostunut :) Minä tosiaan pidän sivustosta kuin hullu puurosta, toivottavasti sinäkin ;)

   Poista
 2. Ehdottomasti allekirjoitan tuon toteamasi, että sivuston ainoa "huono" puoli tuntuu olevan se että uusia ihania blogeja löytyy nyt liiankin helposti ja paljon. Mutta on se hienoa, että sitä kautta löysin tänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petra, on kyllä hienoa olla mukana jossakin näin upeassa! Ja tässähän tosiaan saa kivasti uusia Inspis-kamujakin, kipaisin blogissasi vastavierailulla :)

   Poista
 3. Tuo Inspiration vaikuttaa kyllä tosi kivalta ja mielenkiintoselta konseptilta, odottelen innolla avautumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vaikutelmasi ovat kyllä oikeassa :) Ja hyväähän kannattaa aina vähän odotellakin, itseäkin jänskättää!

   Poista
 4. Mahtavaa!!! Olet ansainnut paikkasi Indiedayssa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥