10 Corso Como Milano

13.4.2016Hei taas pitkästä aikaa Suomesta.
Neljä viikkoa Italiassa meni AIVAN liian nopeasti ja nyt yritän vähitellen sulatella kaikkea upeaa näkemääni ja kokemaani. Matkani oli aivan täydellinen! Voi kuinka rakastankaan tuota maata ja sen kulttuuria ja kaikkea kauneutta. Milano oli  tukikohtani koko reissuni ajan. Milanon lisäksi kävin Cinque Terressä, Como-järvellä, Paviassa, Venetsiassa sekä Firenzessä. Upeiden kaupunkien lisäksi tapasin aivan uskomattoman ihania ihmisiä, kiitos teille kaikille jotka saitte oloni tuntumaan niin kotoisalta <3

Tämä Poriin kotoutuminen on taas ottanut yllättävänkin koville...  Missä aperitivot, missä ihmismassat, missä lämpö, missä terassilla istuskelu, missä elämisen kepeys ja ilo :D? Onneksi kevät on jo pitkällä ja mökkikausi on juuri alkamassa!

Tässä postauksessa kuvia ikonisesta concept storesta 10 Corso Comosta joka on jokaisen Milanossa kävijän must-paikka. Tämä designia rakastavien vehreä paratiisi on täynnä muotia, kirjoja, taidenäyttelyitä ja hyvää ruokaa. Sokerina pohjalla on hurmaava kattoterassi jossa pääsee rauhassa välillä hengähtämään. Aika kuluu paikassa kuin siivillä eli sitä kannattaa varata reilusti. Mikään budjettimatkailijan paratiisi paikka ei ole mutta esimerkiksi kirja-ja lehtiosastolta voi tehdä ihan sopuhintaisia jokusen kympin löytöjä.


Aurinkoisin mielin Italiaa kaivaten
Johanna


--------
Four weeks in Italy just flew by, loved every minute of my stay <3
Here pictures of one of my favourite stores in Milan, the iconic 10 Corso Como


6 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♥