Kesäkauden avajaiset!

19.4.2016


"Kesäkautemme" alkoi virallisesti viikonloppuna kun yövyimme ensimmäistä kertaa tänä keväänä mökillä. Kuten kuvistakin huomaa niin kevät saaristossakaan ei vielä tarkoita heleää auringonpaistetta kera lämmön ja vihertävän luonnon :D Vesi oli melko matalalla eli kiviä oli reippaasti normaalia enemmän näkyvissä. Oma viehätyksensä tässä kauniin monotonisessa harmaasavyisessä keväisessä maisemassa kuitenkin mielestäni on. Mahtavaa on myös se, että koko ihana kesä on vielä edessäpäin!

Olin ilmeisesti niin fiiliksissä että ensimmäistä kertaa mökkeilyhistoriamme aikana unohdin kameranikin kotiin, nämä otokset on siis otettu puhelimellani.


Mukavaa tiistaita
Johanna


--------
Shots from our island last weekend.
We started our "summerseason" surrounded by monochromatic nature.
Pictures taken with my iPhone.


AAARGH!
 "Pikkulaiturimme" ei todellakaan selvinnyt ehjin nahoin talvesta.
Tämä minulle niin rakas ja  kuvauksellinen laituri joudutaan nyt sattuneesta syystä tänä vuonna korvaamaan uudella, sniif. Laituri näkyy myös julisteissani, ja niin, samalla sananen verkkokaupasta... sen pitäisi vihdoinkin aueta pian! 


Näkymää viime vuonna rakennetulta "laavulta" joka on vielä viimeistelyä vailla mutta valmistunee alkukesän aikana.


Näissäkin tuoleissa istuskelimme ja fiilistelimme "kesäkauden" alkua, toppavaatteissa ja pipot päässä :D


Lähes poikkeuksetta on rantamme haravoitava kaislanpätkistä jota sekä vesi että jäät nostavat talven aikana. No, tuli ulkonakin lämmin kun haravan kanssa huhtoi ;DTaivasta vasten piirtyvät oksat ovat jo ehkä hippasen klisee mutta kauniita silti


Aurinko, vielä vain kovin pienenä pilkahduksena valitettavasti

10 kommenttia :

 1. Onpa kerrassaan upeat maisemat ja kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Souliina, ihanaa että tykkäät kuvista <3 Ja kyllä vain, tuossa paikassa ja noiden maisemien äärellä lepää sekä sielu että silmät :)

   Poista
 2. Voi ei, onneksi olet sentään ikuistanut vanhan ihanan laiturin. Meilläkin sitä ihastellaan vierashuoneessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka, jään kyllä kaiholla muistelamaan ihanaa rämää laituriamme, monta vuotta se kyllä kesti, varsinkin kun se rakennettiin vain väliaikaiseksi. Mutta tosiaan, onneksi on muistossa ja printtinäkin, jopa teillä :D

   Poista
 3. Huoh! Kuinka kaunista... Sielu varmasti lepää tuolla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥