Terassihaaveilua ja hippailua

22.4.2016


Aloitimme tosiaan kesäkautemme mökillä viime viikonloppuna mutta jo hieman aiemmin aloitimme kodin terassikauden. Terassimme suunta on kohti etelää ja aurinko paistelee ja lämmittää sitä kivasti jo vaikka kelit muuten vielä hyytävät olisivatkin. Parisen kertaa olemme terassilla jo grillailleet ja jokuset kahvitkin on ehditty nauttia. Mitään kukkia en ole ulos vielä uskaltanut viedä koska yöpakkasia on ollut lähes koko ajan. Nämä kuvat ovatkin viime kesältä, toivottavasti pian samoissa fiiliksissä ja lämpötiloissa tänäkin vuonna.

Ja sitten sananen hippailusta, huomenna on taas tiedossa upea Indiedays Inspiration-gaala jota suurella innolla odotan. On niin ihanaa päästä "tuulettumaan" ja pitämään kunnolla hauskaa, toivottavasti törmään mahdollisen moneen tuttuun!


Ihanaa viikonloppua
Johanna


--------
Pictures from our terrace at home from last summer. Longing for the sun and summer!

8 kommenttia :

 1. Toivottavasti törmätään, minä olen tulossa sinne päiväosuuteen :-)

  VastaaPoista
 2. Begoniat on mun inhokkikasveja, mutta sinä saat kuvissasi nekin näyttämään moderneilta ja kauniilta.
  Ihanaa vkloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Hyvä jos mielesi muuttui näiden kuvien myötä :D Samoin sinullekin mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Sieltä se kesäkausi on tulossa!
  Hurmaava terassi ja mahtava karjalanneito!
  Ihana sävy!

  Leppoisaa juhlintaa ja viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, usko kesän tuloon on ainakin kova vaikka tänäänkin on satanut välillä räntää ;D Terassimme on kyllä huippupaikka ja sormet jo syyhyävät että saisin sinne kukkiakin jo pian. kiitos viikonlopputoivotuksista ja samoin sinullekin mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 4. Pakko kompata Sar P:tä, mutta muutin mieleni begonioista, kun luin Sallan puutarhakirjan sipulikukista, siellä oli kaunein begoni ikinä! Piatsim, että tämä sun on veiäkin kauniimpi, sillä voisin syödä tuon värissen kukan ihan sama onko myrkyllinen vai ei!

  Me aloitamma grillikauden omalla terassillamme vasta ensi viikonloppuna itävltalaisen ystävämme saapuessa. Ja säästä viis silloin!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, minussa ei ole yhtään viherpeukaloa mutta riemastuin kun sain tuon begonian kauniisti koko kesän kukkimaan! Minustakin kukka oli todella kaunis, varsinkin tuo sävy oli ihana, olen senverran tarkka värien suhteen, ulkokukissakin, etten mitään kovin voimakasta enkä värikästä kestä pihallakaan ;D

   Ja vihdoinkin näyttää siltä että ensi viikonloppuna saamme nauttia lämmöstä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥