Työmatkalle Kroatiaan!

21.9.2017


Matkakuumeilen täällä paraikaa melkoisesti! Vietän nimittäin tämän loppuviikon sekä ensi viikon Kroatiassa. Tänään illalla lennän toimittajaystäväni Tanja Hakalan kanssa Porista Helsinkiin ja huomenna aamulla Dubrovnikiin. Dubrovnikista siirrymme alkuviikosta Splitiin. Kyseessä on työmatka, teemme Tanjan kanssa artikkelin Häät-lehdelle.  Aina välillä manailen tätä yksinyrittäjän työn hankaluutta ja pään seinään hakkaamista. Onneksi sekaan mahtuu myös näitä varsinaisia timantteja jotka auttavat jaksamaan sitten taas sitä arkista puurtamistakin, tämä on sellainen varsinainen #ilovemyjob keikka :D

Olemme tehneet Tanjan kanssa Häät-lehdelle matkajuttuja aiemminkin, Islannista sekä Santorinilta,  ne ovat olleet ikimuistoisia reissuja <3 Tässä postauksessa onkin kuvia sekä Santorinin matkaltamme ja loppupäässä Islannista. Toivon että tämä reissumme on täynnä mm. huikeita maisemia, kauniita vanhoja kaupunkeja, loistavaa ruokaa ja juomaa, luksushotelleja sekä lämpöä ja paljon naurua ja hauskoja yllätyksiä.

Matkaterkuin
Johanna


Juttuja Islannin reissustamme voit lukea täältä, klik sekä Santorinista täältä, klik

--------
I´m so excited!!! I will spend the next nine days in Croatia, first we will fly to Dubrovnik and then move on to Split. We are doing an article for the finnish Häät wedding magazine.
These pics are from earlier trips we made to Iceland and Santorini for the same magazine.
 
8 kommenttia :

  1. Ihanaa reissua! Täällä hiukan kateellisuus iskee, mutta ehkä se aurinko on tännekin luvattu ensi viikolle. Kauniita matkakuvia tuossa sulla!

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Ja ihanaa reissua teille, mahtavalta kuulostaa tuleva reissu :-)

    VastaaPoista
  3. Oi, ihanaa! Pidätte varmasti Kroatiasta. Innolla odotan, että näen siellä ottamiasi kuvia. Me olimme kesällä siellä lomailemassa ja kuvasaldo oli suuri... Niitä myöhemmin syksyllä myös blogini puolelle laitan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥