Juhlien jälkeen

3.8.2012

Juhlien jälkeistä raukeaa tunnelmaa.

Jazzviikolla emännöin DecoraFrame pop up-shoppailun lomassa myös kahdet illanistujaiset ystäville.
Tiistai-iltana sain nauttia yrittäjäystävieni loistavasta seurasta kotonani. Olemme tavanneet jokunen vuosi sitten erässä koulutuksessa. Yhteys joka välillemme on syntynyt on aivan ainutlaatuinen ja tapaamisissamme on kummallista taikaa! Olenkin äärimmäisen kiitollinen että elämä on nämä upeat naiset monen mutkan kautta elämääni johdattanut ♥

Vieraiden lähdettyä yömyöhään aloin vielä siivoskella ja havahduin kuinka kauniilta pöytä ja astiat näyttivät kynttilänvalossa myös aterioinnin loputtua. Siivousvaiheessa ruokailun jälkeen tulee harvoin kuvia otettua mutta pidän näissä kuvissa juuri tuosta hetken autenttisuudesta.


Oikein ihanaa viikonloppua ystävien kera taikka ilman :)

Johanna

Alkuiltaa vietimme terassilla auringonpaisteessa mutta illemmalla siirryimme ruokailutilaamme sisälle.

Illat alkavat olla niin pimeitä että voi jo tunnelmoida kynttilänvalossa :)

Astioina Pentikin Vanilja sarjaa ja laseina perintönä saatuja kristallilaseja. Kynttiläjalat kirpparilta.

Nautimme illan aikana salaattia, juustoja ja erityyppisiä naposteltavia.

Ihana kynttilänvalo :)


4 kommenttia :

 1. Kiitos kaimani, ihania laseja ovat :) Nykyään jopa maltan kaikkia hienouksiani käyttää, ennen säilöin niitä käyttämättömänä kaapeissani!

  VastaaPoista
 2. Kävin katselemassa kartonkikehyksiäsi yhdellä jälleenmyyjällä, joka on aivan kotini lähellä. Harmikseni heillä oli juuri jokin tyhjennysmyynti meneillään ja kaikki kehykset olivat jo myyty. Täytyykin muuton jälkeen suunnata kehysostoksille verkkokauppaasi ja laittaa hääkuviin kauniit kehykset. :)

  VastaaPoista
 3. No höh, harmi etä olivat loppu!

  Kaikkea tuotteita löytyy kyllä minulta nettikaupasta. Jos teet tilauksen niin muistahan vaikkapa erikseen mainita kuka olet. Voisin keksiä jonkun kivan yllärin sinulle ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥