Kotimme Koti ja keittiö-lehden kannessa :)

10.7.2012


Kenenköhän koti tuossa kannessa veikistelee?

Voi mahtavuus mikä ihana ylläri tuoreessa Koti ja keittiö-lehden kannessa! Siinähän on kuva meidän kodista!

Jos tuntuu ettei ihan vielä ole aivan korviaan myöden täynnä Lehtisen perheen elämää Divaanin lehtijutun jälkeen niin nyt on tarjolla oiva mahdollisuus venyttää sietokykyä entisestään! Kotimme nimittäin esitellään ihanassa juuri ilmestyneessä Koti ja keittiö-lehdessä. Viiden aukeaman laajuudelta saa lukea kodistamme sekä sisustustyylistäni nimeltään "rönsyilevä sekametelisoppa". Upeita kuvia ja taidokasta tekstiä! Elämä on täynnä hassuja yhteensattumia ja tämä että mökkimme ja kotimme esitellään kahdessa eri sisustuslehdessä viikon sisällä on kyllä yksi sellainen :)

Nämä kotikuvat on otettu syyskuun alkupäivinä viime vuonna. Säitä sai taas kovasti jännittää mutta kuvauspäiväksi sattui onneksi ihanan aurinkoinen ja kovinkin kesäisen oloinen päivä. Toimittajana oli jo ystäväksi muuttunut Anne Korkala ja kuvaajana ihana Kirsi-Marja Savola. Meillä oli huisin hauskaa yhdessä, kiitokset vielä ihanille ♥

Mukavaa tiistaita :)
Johanna

Olohuoneemme kera ihanan otsikon :)

14 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Lehtihyllylle käypi tiesi! Lupaan ettei ainakaan minun takiani tarvitse toviin sisustuslehtiö ostella ;)

      Poista
  2. Kiva juttu ja kaunis koti teillä! Oli kiva katsella ja napsia ideoita esimerkiksi sun asetelmista, näyttää tosi hyvältä kun on paljon samankaltaisia tavaroita samassa paikassa. Kiitos siis inspiraatiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia Mari kehuista ja kiva kuulla että inspiroiduit kuvista :) Olen hippasen tuollainen astelmafriikki kuten jutussakin mainitaan... Pakkohan ne kaikki keräilemäni tavarat on jotenkin esillekin saada!

      Ja tervetuloa lukijaksi :)

      Poista
  3. Johanna, tulin huokailemaan, että aivan ihana teidän mökki Divaanissa!! Innolla luin! Mutta nyt täytyy kyllä saada tuo Koti ja keittiökin käsiin! :) Taidankin tästä kipaista kirjastoon tai lähikauppaan... ;)

    VastaaPoista
  4. Saija, ihanaa kuulla että mökkimme sinua hyvällä tavalla huokailutti :) Toivottavasti koti saa saman tunteen aikaan vaikka eri tyylinen onkin :)

    VastaaPoista
  5. Divaani minulle tuleekin kotiin kannettuna, mutta nyt tiedän, mitä nappaan mukaani seuraavalla kerralla kaupasta! :)

    VastaaPoista
  6. Moikka JohkuPohku, onpas muuttunut teidän koti sitten viime käynnin jälkeen! Siitä onkin aika kauan aikaa :)
    Ihana koti ja ihania kuvia blogissa, kiva seurata!! Hienoa että olet löytänyt oman juttusi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ellukka, olipas mukavaa kuulla sinusta pitkästä aikaa!!! Onkohan aikaa vierähtänyt jo kymmenisen vuotta?

      Kiva että tykkät blogistani ja kiitoksia kotikehuistakin :) Sama vanha se koti on mutta vähän uudistettu vaan ja tavaraa on tämän keräilyhimoni pahentuessa tullut reilusti lisää...

      Tuntuu kyllä että vihdoinkin alan oman paikkani tässä maailmassa myös ammatillisesti löytää, oli jo aikakin ;)

      Poista
  7. Upea koti sinulla Johanna!!:) Sain inspiraation tuosta upeasta ikkunanpoka valokuvakehyksestäsi. Tästä ryhdyin tuumasta toimeen ja kävinkin lomalla mummiltani pyytämässä ikkunanpokan vanhasta tuvasta ja nyt onkin oma kehittely edessä, minkälaisen tuosta tekisin... Kiitos siis idean poikasesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellu, kiitos kaunis kauniista sanoistasi :)

      Kerrassaan mainiota että sait kehyshässäkästäni inspiraation myös itsellesi! Minun tuumasta toimeen vaiheeni kestikin reilut kymmenen vuotta... Ostin pokan siis jo aikoja sitten ja se pyöri varastossamme vuositolkulla. Mieheni meinasi heittää sen useampaankin otteeseen pois, onnneksi ei kuitenkaan uskaltanut ;)

      Poista
  8. WOW! Kansikuvajuttu :) Kyllä noin kaunista kotia kelpaakin esitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow, siltä tuo kansi kyllä itsestäkin tuntui! Tuli aivan yllätyksenä, mutten valita ;) Ja kiitoksia kehuista!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥