Kauniit vanhat tuolit

9.8.2012


Elämä yllättää paatuneimmankin värinipon! Yllätys voi tulla esimerkiksi tuolien muodossa.

Kuten jo moneen otteeseen olen täälläkin maininnut, punainen ei lukeudu lempiväreihini. Mutta kas, kotoani löytyy tällä hetkellä neljä tummanpunaista vanhaa tuolia. Syy, tai ainakin kelpo tekosyy, tuolien ostoon oli hinta. Tuolit maksoivat vaivaiset viisi euroa kappale!

Kävimme kesäloman aikana Tampereella ja pysähdyimme matkalla Häijäällä Sattumankauppa nimisessä vanhaintavarakaupassa. Heti pihaan ajaessamme näin nämä tuolit ulkona. Nehän vain odottivat meidän saapumistamme siinä pihassa! Koska hinta oli mielestäni vähintäänkin sopiva eikä mieskään pahasti mutissut niin jatkoimmekin tovin kuluttua matkaamme Tampereelle nämä tuolit takakontissa.

Muuta en varmuudella tuoleista ja niiden alkuperästä osaa sanoa kuin että vanhoja ovat. Lisäksi nämä "uutukaiset" ovat pitkälti samaa mallia kuin meillä jo aiemmin olevat turkoosit tuolit. Ne olen ostanut kaverin pihakirppikseltä jo vuosia sitten.

Mukavaa torstaita :)

Johanna

Tässä kaksi viekkaudella kotiimme saapunutta punaista tuolia viattomasti poseeraa ;)

Ei mikään "match made in heaven" väriyhdistelmä! Mutta muuten kaikki stemmaa yhteen.


Niinpä niin, turkoosikaan ei vielä jokunen vuosi sitten lukeutunut lempiväreihini. Nyt sitä on kotona siellä, täällä ja vähän tuollakin...

8 kommenttia :

 1. Kauniita tuoleja. Lempivärit vähän aina muuttuvat, mutta mikäs siinä. Piristäväähän se on ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, piristävän kauniita ovat :)

   Itse olen vähän ymmälläni nyt näiden väriasioiden kanssa... Taitaa liittyä jotenkin vanhenemiseen ja viisastumiseen kun värirepertuaari laajenee ;)

   Poista
 2. Ihanaa, sinäkin olet löytänyt Sattumankaupan. Kesämökkimme sijaitsee aivan lähellä kauppaa, joten poikkean siellä aika usein. Kaikkea kivaa olen sieltä ostanut :)

  Tulin blogiisi ekaa kertaa.. Ja näyttää niin kivalta, että jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja tervetuloa lukijaksi Ninni <3
   Oli kyllä kerrassaan mielenkiintoinen paikka tuo Sattumankauppa! Lisää postauksia kaupasta on muuten tulossa.
   Kävin kurkkaamassa ihanaa blogiasi mutten valitettavasti päässyt vielä puhelimestani lukijaksi rekisteröitymään. Teen sen pikimmiten kun pääsen koneeni ääreen:)

   Poista
 3. Mikähän minussa on vikana kun minusta punainen ja turkoosi käyvät hyvin yhteen :) Kivoja tuoleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, ei sinussa taida mitään suurta vikaa olla vaikka oletkin tuota mieltä ;)Väriasiat on jänniä kun mieltymyksiä on niin monta kuin on ihmistäkin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Krista, niinpä! Voisin hyvinkin kuvitella söpön pienen mummon esiliinassaan istumassa tuolilla ja kutomassa vaikkapa patalappua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥