Kukkia ja turkoosia lasia

31.8.2012

Olen taas harrastanut liikuntaa... Lähestulkoon jokaisesta kesäisestä liikuntakerrastani olenkin tänne raportoinut ;) Niitä postauksia ei muuten ole kovinkaan montaa!  No, ensi viikolla parannan tapani ja aloitan jälleen astangajoogan todella monen kuukauden tauon jälkeen.

Mutta asiaan, keskiviikkoisella pyörälenkilläni bongasin nämä ihastuttavat kukkaset. Pakkohan sinne ojanreunaan oli rämpiä nokkosten polttamaksi kukkia poimimaan. Kukkien lajista minulla ei tuttuun tapaan ole hajuakaan. Kauniita ne kuitenkin ovat, ihanan epäsymmetrisiä ja rehottavia maljakossaan. Siinä ne nyt sulostuttavat olohuonettamme kirjakaapin päällä.


Ihanaa viikonloppua :)

Johanna

Maljakkona kukille toimii vanha Riihimäen lasipurkki.
Seurana lasipulloja kirppiksiltä sekä pyöreä vanha suurennuslasi.Kauniita vihreän sävyjä sekä laseissa että kukkien lehdissä.

4 kommenttia :

 1. Leikkokukista tulee aina niin ylellinen olo, vaikka ne olisi kahmittu ojanpohjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli melkoisen hyvin sanottu, pitää paikkansa :) Ei kukkien löytöpaikalla ole mitään tekemistä sen kanssa miltä ne maljakossa näyttävät!

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu :)
  Kukka on jättibalsamia, älä vain missään tapauksessa heitä kukkia omaan kompostiin tai olet jo parin kesän päästä helisemässä niiden kanssa. Valtaavat pihan taatusti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Miikku :)

   Hui, kukka on siis joku "tappajakukka", kiitoksia varoituksen sanoista! Onneksi laitoin nuupahtaneet kukat suoraan roskiin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥