Majakkapäivä 18.8.2012

18.8.2012


Jatketaan vielä pilviähipovilla postauksilla!

Tänään lauantaina 18.8.2012 vietetään nimittäin kansainvälistä majakkapäivää Selkämeren kansallispuistossa. Tarkoituksena on juhlistaa näitä merenkulun turvaksi rakennettuja merimerkkejä. Selkämeren kansallispuistossa Säpin, Kylmäpihlajan ja Isokarin majakoiden ovet ovat majakkapäivänä avoinna yleisölle. Ainakin ilmojen pitäisi suosia majakoilla kävijöitä tänä lauantaina. Majakkapäivästä voit lukea lisää täältä.


Majakkapäivän kunniaksi ajattelin laittaa teille vielä kuvia rakastamastani Säpin majakasta. Pari postausta olenkin jo paikasta tehnyt, Säpin majakkasaari osa 1 ja Säpin majakkasaari osa 2.


Mukavaa lauantaita :)

Johanna
4 kommenttia :

 1. Voi nuo portaat ja maisemat näyttävät niiiiin houkuttelevilta! Olen aina ensimmäisenä kiipeämässä joka paikkaan, jos on joku vanha ihana linna, majakka tms. vanha rakennus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan on aivan herkku paikka! Minussa on aikalaillakin samaa "vikaa" kuin sinussa, eli olen aina kiipeilemässä jonnekin korkealle ihania näkymiä katselemaan :)
   Sinänsä hassua koska keittiöjakkaralla minua huimaa... ;)

   Poista
 2. Säppi on aina yhtä lumoava! Oikein harmittaa, kun en ole päässyt tänä kesänä käymään kertaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumoava onkin oikea adjektiivi kuvaamaan paikkaa! Ja hei, voihan tässä vielä kelitkin niin suosia että Säppiin vielä tänä vuonna pääsetkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥