Kurkistus kotiimme: Eteinen

30.10.2012


Tervetuloa kurkkaamaan kotiimme!
Kotoa tulee kuvattua harmillisen vähän. Yksi suuri syy on tietenkin se, että kotimme ei niin kovin usein (lue: lähes koskaan) ole ihan vimpan päälle siivottu ja puunattu...  Tässä nyt kuitenkin kuvia eteisestämme, kyseessä ei siis ole sisääntuloeteinen vaan ns. sisäeteinen sokkeloisessa talossamme.

Olen kovasti nykyisin mieltynyt turkoosiin väriin, se sopii oivasti lempivärieni valkoisen ja mustan kylkeen. Männynsävy ei todellakaan ole lempparini mutta turkoosi raikastaa lattiaammekin oivasti.

Nämä kuvat olen napsinut silloin kuin Koti ja Keittiö-lehti teki teki juttua kodistamme, tästä pääset lukemaan koko lehtijutun, klikVaikka kuvauksista onkin jo tovi, niin eteisemme näyttää samanlaiselta tälläkin hetkellä, eivät paljoa ole muutoksen tuulet ehtineet puhallella!  Joulun lähestyessä teen kuitenkin jotakin uutta "hässäkkää" tuohon piirongin päälle. Vielä en kyllä ala joulun kanssa kohkaamaan, katsotaan koska inspiraatio sen suhteen viriää. Tein todella mielenkiintoisen huomion katsellessani näitä kuvia, neilikat ovat eteisessämme ainoat "esineet" jotka on ostettu uutena!

Mukavaa tiistaita ja tsemppiä vesisateeseen :)

Johanna



Tämä ihanan kulunut piironki on pelastettu hellään huomaamme työväentalolta. Kivet vanhassa taikinakulhossa (kulho on peritty) on kerätty Luvian saaristosta pikkuruisesta saaresta jota kutsummekin "Kivisaareksi". Saaressa on aivan uskomattoman sileitä ja kauniita kiviä. Vanha kulahtanut kehys kuten vihreä lasipullokin on kirppislöytö.


Tässäpä nämä oikein kukkakaupasta ostetut tuoreet kukat.
Niitähän harvoin löytää kirppareilta...
  

Pieni kaappi kuten vihreät pullotkin ovat tietenkin kirppikseltä.
Kaappi oli alunperin männynvärinen.
Ei ollut muuuten kauaa sen jälkeen kuin meille kotiutui!


Korkeampi pullo taitaa olla Ikeaa, pienemmän historiasta ei minulla ole
tietoa, kirppikseltä kuitenkin nämäkin.


Eteisen päädyssä pilkottaa olohuone, olohuoneen oikealla puolella on keittiön
oviaukko, vasemmalta taas pääsee kuistillemme.


14 kommenttia :

  1. Onpa kaunista. Värimaailma viehättää minua suuresti ja tuo vanha senkki on aivan ihana! Nyt pitää laittaa itsellekin turkoositutka päälle, se todellakin sopii kauniisti valkoisen ja mustan pariksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Petra :)On se kyllä kumma miten tuosta turkoosista on tullut yksi minunkin lempiväreistä, jokunen vuosi sitten en voinut kyseistä väriä sietää lainkaan! Tuo senkki on kyllä upea, melkoisesti elämää nähnyt mutta hurmaava.

      PS. Oikea herkku tuo sanapari turkoositutka :D

      Poista
  2. Oi että miten kaunista ja harmonista! <3 Sulla on loistava värisilmä, jotenkin kaikki on kokonaisuudessaan niin sopusoinnussa, kaikki sopii kauniisti yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija, voi KIITOS <3 Varsinkin tuo värisilmäkehu ottaa "oikein sydämestä#, minusta aina tuntuu että tuo värien yhdisteleminen on minun heikko kohtani.

      Poista
  3. Ihana tuo turkoosi piironki! Tuo väri on vallannut myös minut ja sitä löytyy kodistamme pienissä yksityiskohdissa... Ja mustan parina loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ira, tykkään itsekin hurjasti tuosta piirongista! Oikein kauhistuttaa kun ajatteleekin että se olisi todennäköiseti mennyt takkapuiksi jos ei olisi tullut meille! Ja kovasti olen kanssasi samoilla linjoilla noissa väriasioissa :)

      Poista
  4. Yhdyn edellisiin kommentteihin kauniista piirongista ja värimaailmasta. Kuinka kauniin valoisa teidän eteinen on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ellu ihanista sanoistasi :) Eteinen olikin aiemmin paljon pimeämpi koska paneleiden yläosassa oli tummahkoa tapettia. Valkoinen väri tekee todellisia ihmeitä valoisuudelle!

      Poista
  5. Ihana turkoosi <3 Ei mulla muuta :D

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköinen koti teillä!:)
    Turkoosi on myös yksi omista lemppareistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minttu :) Turkoosi toimii kyllä hämmästyttävän hyvin sisutuksessa monenkin eri värin kanssa yhdisteltynä, loistoväri!

      Kävin muuten kurkkaamassa blogiasi ja tykästyin siihen sekä kauniiseen kotiisi!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥