Kotimme Maalla-lehden kannessa

9.1.2015

 
"Ihana" arki on taas pyörähtänyt käyntiin. Senverran tahmeita ja työteliäitä nämä kolme arkista päivää kuitenkin ovat olleet että olen enemmän kuin tyytyväinen että tänään on taas perjantai :D

Arkeenpaluun ankeudessa ilahdutti kuitenkin suuresti tämä eilen ilmestynyt uusin Maalla-lehti. Kotimme ja sisäeteisemme on päässyt oikein paraatipaikalle asti, eli lehden kanteen, jee, ihan huippua! Kivan kannen lisäksi fiilistelen myös täpöt sillä seikalla, että olen kuvannut koko jutun. Kuvaamisen lisäksi olen stailannut. Ja siivonnut. Ja hermoillut. Omaa kotia on ehkäpä maailman karmein kuvata vaikka kotikuvauksia on takana useampi kymmenen, eli rutiinia jo luulisi löytyvän. Mutta, kotona ei MIKÄÄN oikein tunnu olevan hyvin ja sopivia kuvakulmia on mahdoton löytää ja tavaratkin ovat aivan väärässä paikassa. Sitten kun saa kuvat vihdoin otettua niin alkaa seuraava paini koneen äärellä, vaikka kuvia on ihan valtavasti niin eihän niistä oikein mikään ole hyvä taikka kiva, heh ja puuh! Mutta hengissä siis ollaan...
Iki-ihana toimittajaystäväni Tanja Hakala on kirjoittanut jutun.


Kansifiilistelyterkuin
Johanna

--------
I´m so thrilled!!!
Our home is featured in the newest Maalla interior magazine and our hallway /corridor is even on the cover, yey! All the photos are by me and talented journalist Tanja Hakala has written the story.
























Ensimmäisellä aukeamalla on kuva ruokailuhuoneestamme sekä vielä toinen kuva sisäeteisestä

33 kommenttia :

  1. Ihastuttavat kuvat ja teksti samaa maata. Teillä viihtyisin! Tuija

    VastaaPoista
  2. Hurjan kaunis tuo eteisen sininen apupöytä, onko peritty aarre vai löytö? Huikea värit kaikkiaan, niin vaaleaa ja raikasta. Voin vain kuvitella tuota oman kodin kuvausta tällaiseen tarkoitukseen, mikään kun ei koskaan tosiaan tunnu olevan omasta mielestä hyvin ;). Mutta todella hieno on lopputulos! Pitääpä rientää lehtihyllylle tämä numero bongaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni, pöytä on pelastettu polttoonjoutumiselta ihan viime tipassa, eli melkoinen löytö on! Ja juu, ihan karmeaa kuvata omaa kotia, mikään ei ole hyvin ja karmea stressi :D Kiitos kauniista kehuistasi <3

      Poista
  3. Kansikin jo niin kaunis ja parani vaan kun meni sivuille. Nyt on paperilehtikin käytävä ostamassa. Onnea. Ihana.

    VastaaPoista
  4. OnneaOnneaOnnea :) Aivan upea kuva, ja varmasti tuntuu mielettömältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuntuu kyllä kieltämättä hippasen jänskältä katsella omaa eteistä lehden kannessa, varsinkin kun sen on itse kuvannut :D (Joskin parannettavaa tietenkin aina löytää :D)

      Poista
  5. Onnittelut.
    Tuo turkoosi piironki ja pullot onkin mun yksi suosikki näkymä teiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Sari <3 Taitaa olla kyllä minunkin suosiketani kotoa, kyllä siinä aikaa menikin ennenkuin tuolaiseen käytävään saa jotakin mielekästä sommittelua aikaan! :)

      Poista
  6. Kansi on jo niin houkutteleva, että täytyy kyllä huomenna käydä lehtiostoksilla :) Ihana juttu on varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihanaa kuulla Jonna, toivottavasti tykkäät myös koko jutusta <3

      Poista
  7. Oi miten ihanalta näyttää! <3

    VastaaPoista
  8. Onnea!
    Näyttää niin kauniilta! Pakko saada lehti käsiini:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Sanna sinulle <3 Ja juu, ilman muuta sinun pitää hommata lehti :D

      Poista
  9. Tosi hieno juttu -onneksi olkoon <3
    Mukavaa viikonloppua Johanna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna, suurkiitokset <3 On kyllä ihana juttu! Ja samoin sinullekin mukavaa ja uutenkin ihanaa viikonloppua :)

      Poista
  10. Onnea kannesta ja hienoista kuvista. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Ihanalta näyttää! Mukavaa vikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Wau, täällähän on vaikka mitä. Löysin blogisi Johannan blogista, missä sai mainostaa omaa blogiaan ja jään jäseneksi. Tulehan vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustellaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa .http://kristallikimara.blogspot.fi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, aivan ihanaa että löysit blogiini ja kiitos kauniista sanoistasi <3 Kävinkin jo vastavierailulla blogissasi, kuten varmaankin huomaat :)

      Poista
  13. Ensinnäkin onnittelut kansikuvaan pääsemisestä! Kotinne on todella kaunis ja ihana. Löysin blogisi SisustusUnelmia-blogin avulla ja ihastuin. Ja tulee minulle tuo Maalla -lehtikin, jossa jo aiemmin törmäsin hurmaavan kotiinne. Taidokkaasti olet kuvannut! Tervetuloa vastavierailulle! Terkuin Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, kansikuva on kiva juttu ja vielä kivempi tietenkin kun sen on itse kuvannut :) Aivan ihanaa että löysit blogiini kaimani blogin kautta, tervetuloa lukijaksi <3 PS. Vastavierailulla käyty

      Poista
  14. Hih, ostin lehden ja tunnistin vasta sisäsivuilta ihanan ja inspiroivan kotinne. Mukava yllätys, koska äänestin kotianne Suomen kauneimmaksi tuossa taannoin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Sari, ihanaa kuulla että lehti sinulla jo onkin ja ihanaa kuulla myös että kotimme sai äänesi, kiitos <3

      Poista
  15. Voi wau! Tähän ei ole sanoja, olet huipputaitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, kiitos <3 <3 <3 Nyt kyllä veit sanat minunkin suustani tuolla mielettömällä kommentillasi, ihan häkeltyneenä sitä täällä lueskelen!

      Poista
  16. Ihana juttu ja koti <3 . Maalla lehden sivulla 20 olevassa kuvassa on maininta Pentikin keramiikkahedelmistä. Yritin kovasti sellaisia etsiä, mutta en harmikseni löytänyt.

    VastaaPoista
  17. Kiitos sinulle todella paljon mukavasta kommentistasi <3 Nuo mainitsemasi Pentikin keraamiset hedelmät olen ostanut jo vuosia sitten joten voi olla ettei niitä enää ole myynnissä. Toivottavasti sellaiset kuitenkin jostakin saat itsellesi bongattua! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥